Haberler

Sokak köpeğini ezip arkasına bile bakmadan yoluna devam etti

Güncelleme:

Ankara'da sokak köpeğini ezen TIR sürücüsü, arkasına bile bakmadan yoluna devam etti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Ankara'da sokak köpeğini ezen TIR sürücüsü, arkasına bile bakmadan yoluna devam etti. Köpeğin ezilme anı kameralara yansıdı.

KÖPEĞİ EZİP KAÇTI

Ankara, Sincan Malıköy mahallesinde Cuma günü saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, yol kenarındaki iki kişi sokak köpeklerine yemek verirken, o sırada köpeklerden biri cadde üzerinde bulunan yola çıktı. Bu sırada yolda seyir halindeki 71 ER 696 plakalı TIR, köpeği ezdi. Köpek, bulunduğu yerde hayatını kaybederken; TIR sürücüsü durmayarak yoluna devam etti.

PEŞİNE DÜŞEN ARACI, TIR İLE SIKIŞTIRDI

Olay yerinde bulunan iki kişiden biri olan İlkan S, otomobiliyle TIR'ın peşinden düştü. İddiaya göre, TIR sürücüsü, peşinden gelen İlkan S'nin otomobilinin üzerine aracını sürerek sıkıştırmaya çalıştı. TIR'ın köpeğin üzerinden geçtiği anlar ve ölen sokak köpeğinin başına çevredeki köpeklerin toplanması ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sincan Ankara Haberler

500

Yorumlar (7)

HAYVANLARI SEVEN Y:

Hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez. . hayvanlar kadar merhameti olmayan bu gibi kişilerden ne beklenirdi. . ALLAH korkusu olmadığı . . . . .

14
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Bu dünya sadece bizim değil! Diğer canlılara da saygı duymak zorundasın!

12
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Însan değil, canavar bu... :((((

9
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Zalimlerin yapmakta olduklarından ALLAH''ı habersiz sanma. Onları sadece, gözlerin dehşetten donup kalacağı güne kadar ertelemektedir

10
1
yanıtYanıtla
Kusura bakmayın:

Sanırım karışmıyor.

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

insan ezip kaçıyorlar

4
2
yanıtYanıtla
Alfonso:

Ruh hastları

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title