Haberler

Abdülkadir Ömür: İnşallah Ben de Abilerim Gibi Trabzonspor'da Noktayı Koyarım

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, sosyal medya üzerinden Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın fotoğrafını paylaşarak, "İnşallah ben de abilerim gibi Trabzonspor'da noktayı koyarım" dedi.

Trabzonspor altyapısından yetişerek A Takım'a kadar yükselen ve burada gösterdiği performans ile kısa sürede A Milli Futbol Takımı'nda kendine yer bulan genç yetenek Abdülkadir Ömür, sosyal medayadan paylaştığı fotoğrafla kariyerini bordo-mavili ekipte sonlandırmak istediğini yazdı.

"İNŞALLAH TRABZONSPOR'DA NOKTAYI KOYARIM"

19 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, paylaştığı görselde Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak gibi kariyerini Trabzonspor'da noktalamak istediğini dile getirdi ve, "İnşallah bende abilerim gibi Trabzonspor'da noktayı koyarım" dedi.

Abdülkadir Ömür: İnşallah Ben de Abilerim Trabzonspor'da Noktayı Koyarım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Cem YILMAZ:

hayale bak :) hedefiniz büyük olsun kardeşim. Barcelona''da bırakırım de vs.

5
7
yanıtYanıtla
GARİBAN:

VİZYON BUDUR İŞTE . DÜNYANIN SAYILI TAKIMLARINDAN BİRİ OLAN TRABZON SAİNT GERMAİN DE FUTBOLU BIRAKMAK ISTIYOR . NE MUTLU SANA

2
4
yanıtYanıtla
abdülvahab:

burak yılmaz burak yılmaz burak yılmaz. . . . karizmatik yakışıklı. değerini bilmeyen kadınlar utansın

2
2
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Seviyoruz sizi uşaklar helal size,ha bu arada Trabzondan sadece 4 bakan çıktı hemşerilerimin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerek neden bu kadar az diye:)))) hahahahaha bize kabinede TRABZON

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title