Haberler

Van'da Zabıta Taksici Gerginliği

Van'da, Zabıta Ekipleriyle Yazıhaneleri Kaldırılacak Taksi Sürücüleri Arasında Yaşanan Gerginlik Olaysız Bir Şekilde Son Buldu.

Van'da, zabıta ekipleriyle yazıhaneleri kaldırılacak taksi sürücüleri arasında yaşanan gerginlik olaysız bir şekilde son buldu.

Van Devlet Hastanesi önündeki Pınar Taksi isimli yazıhaneye bağlı olarak çalışan taksi şoförleriyle zabıta ekipleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Zabıta ekiplerinin, belediye encümenliği kararı gereğince yazıhaneyi yerinden kaldıracaklarını söylemeleri üzerine kısa süreli bir tartışma çıktı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin de takviye olarak bölgede görev almasıyla şoförler yazıhaneye girerek kapıyı üzerlerine kilitledi. Belediye encümen kararının İl Trafik Komisyonu raporunda yer almaması üzerine polis ekipleri müdahale etmedi. Zabıta ekipleriyse yaptıkları çalışmalar sonucunda encümen kararını İl Trafik Komisyonu'ndan geçirerek yazıhaneyi akşam saatlerinde bulunduğu yerden olaysız bir şekilde kaldırdı.

(MSA-MET-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title