Haberler

Van'da Vekil ve Ek Ders Ücreti Karşılığı Öğretmen Alımı Yapılacak

Van Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İl Merkezi ile Bağlı Köy İlköğretim Okullarına Vekil ve Ek Ders Ücreti Karşılığı Öğretmen Alımı Yapacağı Bildirildi.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü'nün il merkezi ile bağlı köy ilköğretim okullarına vekil ve ek ders ücreti karşılığı öğretmen alımı yapacağı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, öğretmen alımı için başvuruların bugün başladığı ve 9 Eylül 2007 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Vekil sınıf öğretmenliği açısından öncelik sırasına göre, sınıf öğretmeni yetiştiren yüksek öğretim kurumları, eğitim, eğitim bilimleri ve diğer fakültelerin öğretmenlik bölümü ile fakültelerin öğretmenlik meslek bilgisi derslerini almış çeşitli bölümleri ve meslek yüksek okul mezunlarının başvuruda bulunabilecekleri kaydedildi. Başvuruda bulunanlarının görev yerlerinin 12 Eylül 2007 günü saat 14.00'da İskele Caddesi üzerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda çekilecek kura ile belirleneceği ifade edildi.

İlçe milli eğitim müdürlüklerine de vekil ve ek ders ücreti karşılığında aynı tarihler arasında başvuruların yapılabileceği bildirilen açıklamada, müracaatların ilçe kaymakamlıklarınca alınacağı ifade edildi. Bir defa müracaata bulunan bir kişinin ikinci bir yer için müracaata bulunamayacağı da vurgulanan açıklamada, birden fazla yere müracaatta bulunanların başvurularının iptal edileceği belirtildi. Başvuru müracaatlarının bizzat yapılacağı, posta ve vekalet ile yapılan müracaatların kabul edilmeyeceği bildirildi.

Ayrıca müracaatı yapanların başvuru dilekçesi ile birlikte, diplomanın aslı, sabıka kaydı, nüfus cüzdanı örneği, 2 adet fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile askerlik durum belgesiyle başvuruda bulunabileceği belirtildi.

(ŞA-AKK-Y)

03.09.2007 18:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title