Haberler

Van Çocuk Gençlik Merkezi'nde Doğum Günü Heyecanı

Van Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne Bağlı Olarak Faaliyetlerini Sürdüren Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde Bu Yıl Nisan Ayında Doğan Çocukların Yaş Günü Kutlamaları ile Birlikte El Sanatları Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı.

Van Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde bu yıl nisan ayında doğan çocukların yaş günü kutlamaları ile birlikte el sanatları resim sergisinin açılışı yapıldı.

Vali Yardımcısı Hasan Yılmaz ve İl Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı ve Merkez Müdür Vekili Hüseyin Ertosun'un katılımı ile nisan ayında doğan 13 çocuğun doğum günü kutlandı. Yaş pastayı çocuklar ile birlikte kesen Vali Yardımcısı Yılmaz, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Doğum gününde çocuklar tarafından düzenlenen tiyatro ve müzik şöleni dinleyen Yılmaz, çocuklar tarafından yapılan el sanatları ile resim sergisinin açtı.

(ŞA-Y) 15.05.2008 18:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title