Haberler

    VALORANT sohbetinde yazı rengi nasıl değiştirilir?

    Güncelleme:

    Sohbette arkadaşlarınıza renkli mesajlar göndererek hava atabilirsiniz. Peki, VALORANT sohbetinde yazı rengi nasıl değiştirilir?

    VALORANT SOHBETİNDE YAZI RENGİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

    VALORANT'ın sohbetinde çeşitli yazı etiketlerini girerek yazdığınız yazıların rengini değişebilmeniz mümkün. Bunun için yapmanız gereken tek şey yazılarınızın başında bir etiket açmanız.

    Yukarıda deneme olarak yaptığım yazı renklerini görebilirsiniz. Yazı renklerinin değiştirilebilmesinin henüz bir bug mı yoksa bir özellik mi olduğu bilinmiyor, fakat bu olay kullanıcıya herhangi bir avantaj sağlamadığı için kullanılmasının zararsız olduğunu düşünüyorum. Şimdi gelelim bu etiketler neler ve nasıl yazılıyor?

    • Text (Kırmızı)
    • Text (Mavi)
    • Text (Turuncu)
    • Text (Yeşil)
    • Text (Mor)

    Yukarıda yer alan kodları kopyalayıp VALORANT sohbetine yapıştırın. Daha sonra "Text" kısmına istediğiniz yazıyı yazın ve Enter tuşuna basın. Sürekli kopyalama ile uğraşmak istemezseniz etiketlerin nasıl açılıp kapandığına dikkat ederek manuel olarak da sohbete yazabilirsiniz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Valorant Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title