Haberler

Vali Kolat'ın İlçe Ziyaretleri

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Sulakyurt ve Balışeyh ilçelerine giderek belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Sulakyurt ve Balışeyh ilçelerine giderek belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Kolat, ziyaret ettiği Balışeyh ve Sulakyurt ilçesinde 30 Mart Mahalli seçimler sonrasında göreve gelen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yapılacak çalışma ve yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Vali Kolat, ilçe ziyaretleri sırasında Kulaksız İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Vali Kolat, Sulakyurt ziyareti sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"30 Mart Mahalli seçimleri sonrasında yeni seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye Başkanlarımız göreve gelmelerinin ardından ilçelerde güzel çalışmalar başlattılar. Belediyelerimizin yapacağı çalışmalarda bizler de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İlçelerimizde yapılan çalışmalar sayesinde göç veren yerlerin tekrar eski canlılığına kavuşmasını arzu ediyoruz. Çalışan insanımıza her zaman için ekmek vardır. Yapılan çalışmalar ve yatırımlar sayesinde yörelerimiz daha da yaşanabilir hale gelecektir. Bizim de amacımız ve ümidimiz bu yönde."

Vali Kolat, ilçe ziyaretlerinde ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek bir süre sohbet etti, sorunları dinledi. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Sulakyurt Ali Kolat Kırıkkale Balışeyh Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title