Haberler

Vali Kırlı'dan Çomü Rektörü Ali Akdemir'e Ziyaret

Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, Yeni Göreve Atanan Çomü Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir'i Ziyaret Etti.

Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, yeni göreve atanan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir'i ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, Rektör Akdemir'i kutlayarak, "Yeni rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir ile çeşitli kereler beraber olduk. Ancak ilk defa ziyaret kendilerini ediyorum. Devir teslim töreninde o güzel olaya tanıklık ettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi ilimize, bölgemize, üniversiteye değerli katkılar yapacak çok değerli bir şahsiyettir. Atılımcı bir kişidir. Hem ilimize, hem üniversitemize çok yararlı hizmetler vereceğine gönülden inanıyorum" dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Devletimizin en üst noktadaki temsilcisi olarak üniversitemize ve benim şahsıma bakışınızın olumlu olması bizleri mutlu ediyor. Hep beraber hem üniversitemize hem Çanakkale'mizi daha iyi noktalara getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kuşkunuz olmasın" dedi.

(AÖ-MŞ)

23.05.2007 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title