Haberler

Vali Can Direkçi Dr. Levent Dülgeroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

Karabük'te Özel Muayenehanesinde Saldırıya Uğrayan Şirinevler Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Levent Dülgeroğlu'na Yapılan Saldırıyı Vali Can Direkçi, Cahilce Bir Davranış Olarak Nitelendirdi ve Kınadı.

Karabük'te özel muayenehanesinde saldırıya uğrayan Şirinevler Devlet Hastanesi Nöroloji uzmanı Dr. Levent Dülgeroğlu'na yapılan saldırıyı Vali Can Direkçi, cahilce bir davranış olarak nitelendirdi ve kınadı.

Vali Can Direkçi, olayı şiddetle kınadığını belirterek, konunun Karabük'ün tamamına mal edilmesinin çok doğru olmadığını belirtti. Karabük'te bu tür olaylara fırsat vermeyeceklerini belirten Direkçi, "Bir hekim arkadaşımız maalesef 23 Nisan 2008 günü saat 14.00 sıralarında muayenehanesinde iki kişi tarafından darp edilmiş ve şiddete maruz kalmıştı. Bu Karabük ilinde olmaması gereken bir davranış biçimidir. Karabük hep ifade ettiğimiz gibi çok huzurlu bir şehirdir. Karabük'ün huzur beldesi olduğunu davranışları ile her Karabük'lü bugüne kadar en güzel şekilde sergilemiştir. Böyle bir hadisenin vuku bulması orda çalışan kamu görevlileri açısından da çok sıkıntı verici bir durumdur. Özellikle özveri ile çalışan sağlık personelleri, bunların içerisine doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık görevlilerimiz, ebelerimiz vatandaşlarımıza sağlık yönünden gereken hizmeti en iyi şekilde verebilmenin heyecanı içerisinde görev yapmaktadırlar. Bu tür bir davranışı hiç hak etmemektedirler. Bu konu Karabük'ün tamamına mal edilecek bir konu değil. Maalesef bu cahilce bir davranıştır. Bir iki kişinin yapmış olduğu bu hadisenin Karabük'e mal edilmesine elbette ki çok doğru değildir. Böyle bir hadisenin bütün Karabüklülerin de şiddetle kınadığını, üzüldüğünü biliyorum. Bende bu olayı şiddetle kınıyorum. Bütün doktor arkadaşlarımız böyle bir endişe içerisinde bulunmasınlar. Saldırıya maruz kalan doktor arkadaşımız Dr. Levent Dülgeroğlu'da çok başarılı bir arkadaşımızdır. Görevini en işi şekilde yerine getirmeye çalışan bir arkadaşımızdır. Öyle bir davranışı kesinlikle hak etmiyor. Kendisine geçmiş olsun diliyorum. Bu tür hadiselerin olmaması için lütfen herkes üzerine düşen görevi yapsın, bizlerde gerek talimatları verdik konu ile ilgili olarak vatandaşlarımızın da gereken duyarlılığı göstereceğini biliyoruz. Hizmette bir aksama varsa bunun çözüm yolu çok farklıdır. Bir şikayet söz konusu ise, bu şikayetin giderilmesinin yolları da bellidir. Ben özellikle bu hadiseyi yapan insanların da hem doktor arkadaşımızdan hem de Karabük halkından özür dilemelerini beklediğimi de ifade etmek istiyorum. Karabük'te bu tür hadiselere izin vermeyeceğiz" dedi.

(YE-ET-Y) 24.04.2008 17:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title