Haberler

Uzay Kovboyları Filmi

Uzay Kovboyları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Uzay Kovboyları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

1958 yılında uzay çalışmalarında görev alan dört pilot uzaya ilk çıkan ekipte yer almayı hayal etmekteler. Ancak bu düşlerini gerçekleştirmeye zaman kalmadan ekip lideri tarafından ekipten çıkarılırlar ve daha sonra NASA kurulur.

Daha ileriye baktığımızda bu dört kafadarın ilişkileri koparmadığını görürüz. Elektrik Mühendisi (Clint Eastwood) şöleki evinde karısı ile mutlu bir hayat sürmektedir; Test Pilotu (Tommy Lee Jones) ekin biçmektedir; Dümenci (James Garner) vaftizci olmuştur; Dizaynır (Donald Sutherland) ise deniz kıyısında bir iş tutturmuştur.

Dörtlünün eski ekip patronu (James Cromwell) şimdi NASA'da misyon lideridir ve eskisi gibi aşağılıktır. Hikaye burada başlar.

Bir Rus iletişim uydusu bozulmuştur ve atmosfere girmek üzeredir. Uydunun yönlendirme kısımları söz konusu ekip tarafından dizayn edildiğinden dolayı uydu ile ilgilenme görevi dörtlüye verilir.

Yönetmen: Clint Eastwood

Senaryo: Howard Klausner, Ken Kaufman

Oyuncular: James Cromwell, James Garner, Donald Sutherland, Tommy Lee Jones, Clint Eastwood

Filmin Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu,

Orijinal Adı: Space Cowboys

Yapımcı Firma: Clipsal Films

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 130 dk.

Resmi Sitesi: http://www.spacecowboys.net/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 20.10.2000

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title