Haberler

Utah Kazandı, Memo Şaşırttı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (Nba) 2007-2008 Sezonu, Bu Sabaha Karşı Oynanan 3 Maçla Başladı. Mehmet Okur'un Formasını Giydiği Utah Jazz, Deplasmanda Golden State Warriors'u 117-96 Yenerken, Milli Basketbolcu Karşılaşmayı Sayı Atamadan Tamamladı.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) 2007-2008 sezonu, bu sabaha karşı oynanan 3 maçla başladı. Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, deplasmanda Golden State Warriors'u 117-96 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı sayı atamadan tamamladı.

Mehmet Okur, sahada kaldığı 16 dakikada  kez denediği 3 sayılık ve 2 kez kullandığı 2 sayılık atışları sayıya çeviremezken, maçı 3 ribaunt ve 1 asistle tamamladı.

Utah'ta 32 sayı ve 15 ribauntla “double-double” yapan Carlos Boozer galibiyetin mimarı olurken, 24 sayı, 8 asistle oynayan Deron Williams ile 16 sayı, 10 ribauntla maçı tamamlayan Paul Millsap galibiyete önemli katkıda bulundular.

Warriors'da ise 25 sayı ve 10 asistle geceyi “double-double” yaparak tamamlayan Baron Davis'in çabaları galibiyet için yeterli olmazken, 17'şer sayıyla oynayan Monta Ellis ile Mickael Pietrus'un performansları yenilgiyi önlemeye yetmedi.

SON ŞAMPİYON GALİBİYETLE BAŞLADI

NBA'de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan San Antonio Spurs, sahasında konuk ettiği Portland Trail Blazers'ı 106-97 yenerek yeni sezona galibiyetle başladı.

Spurs'ta 2 senelik sözleşmeye imza atan Tim Duncan, 24 sayı ve 13 ribauntla “double-double” yaparak takımına galibiyeti getiren isim olurken, 19 sayı, 5 ribauntla oynayan Tony Parker ve 16 sayı ve 8 asistlik performans sergileyen Emanuel Ginobili, gecenin dikkati çeken diğer isimleri oldu.

Blazers'ta ise Lamarcus Aldridge'nin 27 sayısı ile Martell Webster'ın 21 sayısı takımlarına galibiyeti getirmeye yetmedi.

Gecenin diğer maçında ise Houston Rockets, deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 95-93 yenerek ilk maçından galibiyetle ayrılmayı başardı.

Lige yarın sabaha karşı yapılacak 8 maçla devam edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title