Haberler

Usta Magazinciye Hakaret Etti!

Tuğba Ekinci,milliyet Gazetesi Magazin Müdürü Ali Eyüboğlu'na Canlı Yayında 'Aptal' Diyerek Hakaret Etti ve Canlı Yayını Terk Etti...

TUĞBA EKİNCİ,MİLLİYET GAZETESİ MAGAZİN MÜDÜRÜ ALİ EYÜBOĞLU'NA CANLI YAYINDA 'APTAL' DİYEREK HAKARET ETTİ VE CANLI YAYINI TERK ETTİ...

Esra Ceyhan'la programında Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar, Tuğba Ekinci ve gazeteci Ali Eyüboğlu konuk olarak yer aldı.

Hülya Avşar'ın Türkmax'taki programına eleştiri getirerek, 'Yeni yaptığı programda gazeteci kimliği altında çok saçma sapan insanlar konuk oldu. Bir kaç tane tipi hiç mantıklı bulmadım. Gazeteci olabilirler ama her gazeteci artık gazeteci gibi mi o tartışılır' şeklinde konuştu ekinci...

Milliyet Gazetesi Magazin Müdürü Ali Eyüboğlu, 'Bu gazeteci değerlendirme kıstaslarınızda ölçünüz nedir?' sorusunu yöneletti Tuğba Ekinciye.

Tuğba Ekinci, 'Siz değilsiniz, ben beğendim sizi bugün. Sizi seyrediyorum çok hoşuma gidiyor' dedikten sonra ikili arasında uzun süren bir atışma yaşandı. Ekinci, stüdyoyu terk etmek istedi ancak Esra Ceyhan engelledi.

Daha sonra Tuğba Ekinci, gazeteci Ali Eyüboğlu'na çok yakışıksız ifadelerde bulundu ve 'aptal' diyerek hakaret etti. Eyüboğlu ise canlı yayın tecrübesi gereği olayı büyütmeyerek Ekinci'nin sözlerini halkın takdirine bıraktı. İşte Ekinci'nin yakışıksız üslubu ve sözleri:

Ali Eyüboğlu: Hülya Avşar mı olmak istiyor hanımefendi?

Tuğba Ekinci: Gazeteci olmaktan iyidir, Hülya Avşar olmak. Ona buna saldırmaktan iyidir yani.

Ali Eyüboğlu: Hülya Avşar gibi Hülya Avşar da istese olamaz. Onun şartları, durumu, o günkü konjenktür başka birşey. Sizin ortaya çıkışınızda Hülya Avşar'la koşuyorsanız değil 40 fırın ekmek, 40 fırını yemeniz lazım.

Tuğba Ekinci: Ne yapacağız şimdi?

Ali Eyüboğlu: Şov dünyasında star olabilirsiniz ama Hülya Avşar olmak başka bir iddia.

Tuğba Ekinci: Ali Bey siz ne yapmaya çalışıyorsunuz, ne demek istiyorsunuz?

Ali Eyüboğlu: Yüzüne söylüyorum zaten. Son zamanların moda değimiyle 'çakma' Hülya Avşar mı olmak istiyorsunuz?

Tuğba Ekinci: Ben sizden de bahsetmek isterdim bu konuda. Hadi oldum ben çakma Hülya Avşar. Siz çakma ne olmak istiyorsunuz? Bir Şenay Düdek mi olmak istiyorsunuz?

Ali Eyüboğlu: Ben olacağımı oldum.

Tuğba Ekinci: Belki de Bekir Hazar olmak istiyor.

Ali Eyüboğlu: Çok saygısızsınız

Tuğba Ekinci ikinci kez stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı ama Emral Avşar durdurdu.

Tuğba Ekinci: sayın Hazar...

Ali Eyüboğlu: Siz beni tanımıyorsunuz herhalde öyle bir saygısızlık yapamazsınız. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Ben karikatür bir tip değilim.

Ali Eyüboğlu: Hanımefendi bulutlarda dolaşıyor.

Tuğba Ekinci: Ben hani çakma Hülya'ydım...

Ali Eyüboğlu: Çakma Hülya Avşar olursunuz dedim, çakmasınız demedim.

Tuğba Ekinci: Daha değilim. Sence duruşumda bir problem var mı?

Ali Eyüboğlu: Duruşunuzda yok da hareketlerinizde var.

Tuğba Ekinci: Peki neden hep Hülya, Hülya diyorsunuz. Sence Hülya Avşar'ın isminden veya kendinden rahatsız olsam buraya gelir miydim? Sana verdiğim cevaları gördün az önce. Yani şimdi bu kadar insan benzetiyorsa ve biz burada şov yapıyorsak, Esra da bana gel dediyse bunu anlayacak kapasitede değil misin?

Ali Eyüboğlu: Ben mi?

Tuğba Ekinci: Ali Bey Burada zeki insanlar var. Emral Avşar var, doktor var. Esra Ceyhan var ve

Türk halkı var. Aptal bi sizsiniz...

Emral Avşar: Burada en zeki Ali var. sakın böyle konuşma.

Ekinci: Ali bey zeki olsa bu konuşmaları yapmaz.

Emral Avşar: Ben bile konuşamam senin sözlerini Ali Bey'e...

Tuğba Ekinci: Hak ediyor, hak ediyor. Eğer damarıma basmazlarsa hiçbirşey söylemem. Basarlarsa söylerim.

Emral Avşar: Ben birkere saygımdan konuşamam. Gazeteciliğinden korkar konuşamam.

Tuğba Ekinci: Şu anki şartlarla sizin zamanınızdaki şartlar aynı değil. Ben burada saçma sapan konuşturtmayı düşünmüyorum. Ali Bey siz demiyormusunuz sabahtan beri şöyle şöyle...

Ali Eyüboğlu: Arkadaşlar ben böyle birşey söyledim mi?

Tuğba Ekinci: Ne dedin peki ne dedin söyle? Benimle beyin alış verişi yapmasınlar. Hepsini sulu götürür, susuz getiririm. Bunu artık herkes bilsin. Sen bana söylesene ne yapmaya çalıştığını... Ne yapmak istiyorsun?

Ali Eyüboğlu: Ben siz diyorum, siz de aynı üslubu kullanırsanız.

Tuğba Ekinci, sinirli tavırlarını canlı yayında sürdürerek Ali Eyüboğlu'na 'Ali Hazar' diye hitap etti ve 'Çok şey öğreneceksiniz, çok şey öğreneceksiniz' dedi.

Stüdyodaki izleyiciler de Tuğba Ekinci'nin bu sözlerine tepki gösterdiler. Daha sonra Ekinci, stüdyoyu terk ederek şovunu tamamladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title