Haberler

Uosb 7 Milyon 500 Bin YTL Bütçe ile 26 Km Asfalt Yapacak

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (Uosb) Yaz Dönemi Yatırımları Devam Ediyor. Geçtiğimiz Mayıs Ayında Başlatılan Uosb Ana Elektrik Hatlarının Yeraltına Alınması Çalışmasının Ardından Bölge İçindeki Yolların Asfaltlanması Çalışmalarına da Start Verildi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) yaz dönemi yatırımları devam ediyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan UOSB ana elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmasının ardından bölge içindeki yolların asfaltlanması çalışmalarına da start verildi.

UOSB Başkanı Hazim Sesli, alt yapısı, üst yapısı ve bölgesel anlamda her türlü gereksinimlerinin tamamlanarak örnek ve tercih edilebilir bir Organize Sanayi Bölgesi olması için çalıştıklarını söyledi.

Yapılan yatırım ve yenilemelerle bölgede faaliyet gösteren sanayicilerin daha rahat ve verimli şekilde işlerini yapabilme imkanı bulacağını ifade eden Hazim Sesli, "Yeni dönemde bölgemizdeki ana elektrik hatlarının yer altına alınması ile ilgili çalışmaları devam ettiriyoruz. Aynı zamanda bölgemiz içindeki yolların asfaltlama çalışmalarını başlattık" dedi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki 26 kilometre asfalt yol yapmayı planladıklarını dile getiren Sesli " Bölgemizde 360 bin metrekare asfalt atılacak. Yaptığımız asfalt işi onaylı imar planı projesine uygun olarak yapılmaktadır. Bu imar planına göre yol genişletilmesi yapılabilmesi için buralarda ki ağaçların da kaldırılması gerekmekteydi. Ayrıca bu ağaçların kaldırılmasındaki bir diğer sebep ise ağaç köklerinin yer altında geçen çelik su borusu hattını sarması ve burada sürekli patlaklara neden olmasıdır. Bölgemizde yapacağımız yol yapım çalışması 7 milyon 500 bin YTL'lik bir bütçeye mal olacak" dedi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde göreve geldikleri günden bu yana çevreye duyarlı bir yönetim sergilediklerini de sözlerine ekleyen UOSB Başkanı Sesli, Arıtma tesisimizi yaparak Gediz Nehri'ndeki kirliliği önledik. Ayrıca bu güne kadar 12 bin fidan dikerek bölgemizde ciddi anlamda bir ağaçlandırma yaptık. Yeni bir planlama yaparak uygun alanlara fidan dikim çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

(KY-Mİ-

(KY-Mİ-)

11.08.2007 13:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title