Haberler

Ünlü Oyuncudan Şok Hareket

Güncelleme:

Alacakaranlık serisinin oyuncularından Bronson Pelletier, Los Angeles Havalimanı'nda herkesin önünde ihtiyaç giderdi.

Milyonlarca takipçisi olan vizyona girdiğinde gişeleri sallayan Alacakaranlık serisinin bu kez farklı bir konuyla gündemdeki yerini aldı.

Alacakaranlık sinema filminin oyuncularından Bronson Pelletier, Los Angeles Havalimanı'nda herkesin önünde tuvaletini yapmaktan hiç sakınca duymadı.

Alacakaranlık filmlerinde, kurt adamlarından Jared Cameron'u oynayan Pelletier'in, 17 Aralık'ta çekildiği belirtilen görüntüleri herkesi şoke etti.

GÖREVLİLER NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

Görüntülerde, sarhoş olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı görülen Pelletier, görevli ile konuşurken ihtiyaç gidermeye başlıyor.

YERE YATIRIP, GÖZALTINA ALDILAR

Şaşıran görevli, uzun süre Pelletier'i seyrediyor. Görevliler, Pelletier'e yere yatırarak müdahale ediyor. Daha sonra polis, ABD'li oyuncuyu gözaltına alıyor.

BU İLK VUKUATI DEĞİL

Ünlü oyuncu Bronson Pelletier, daha önce de sarhoş olduğu gerekçesiyle uçaktan yaka paça atılmış ve bu magazinel faciaya ilişkin görüntüler de ortaya çıkmış, günlerce konuşulmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Los Angeles Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title