Haberler

Ünlü Manken Şebnem Schaefer Siyasi Soruları Yanıtladı

Demokrat Parti (Dp) Üyesi Olan Manken Şebnem Schaefer, Gazetecilerin Siyasi Sorularını Cevapladı. Schaefer, Seçim Barajı Oranının Sorulması Üzerine Gazetecilere Kızdı.

Demokrat Parti (DP) üyesi olan manken Şebnem Schaefer, gazetecilerin siyasi sorularını cevapladı. Schaefer, seçim barajı oranının sorulması üzerine gazetecilere kızdı.

Samsun Afra 1. Yıl Moda Şenlikleri kapsamında Şebnem Schaefer ve Doğa Bekleriz'in katılımıyla bir defile gerçekleştirildi. Defile sonrası, diğer mankenlerle birlikte yemek yiyen Şebnem Schaefer, gazetecilerin sorularını cevapladı. DP'ye üye olmasıyla ilgili soruyu cevaplayan Şebnem Schaefer'ın, siyaseti öğrenmek istediğini, bu konuya meraklı olduğunu, Almanya'da iken Hristiyan Demokrat Partisi'ne üye olduğunu, Türkiye'ye gelip gittiği için katılım ile çalışma yapamadığını, Türkiye'de teklif üzerine DP'ye

üye olduğunu, parti çalışmalarına katıldığını söyledi.

"Siyasette aktif olmak istiyorum" diyen Schaefer, "Gençlerin siyasete katılmasını istiyorum. Siyasetle ilgili kitaplar okuyorum, siyaseti yakından takip ediyorum. 22 Temmuz'da genel seçimler var. Bir koalisyon olacağını düşünüyorum. DP de kesin barajı aşacak" dedi. Gazetecilerin seçim barajı oranını sorması üzerine duraklayan Şebnem Schaefer, biraz bekledikten sonra, "Siz niye soruyorsunuz bunu bana? Bilgi yarışmasında mıyız? Yarışma mı yapmak istiyorsunuz? Bilgi yarışmasına mı katıldım? Ben size soru

sorayım" dedi.

Siyasetin ardından özel yaşamına değinen Şebnem Schaefer, "Özel hayatımda kimse yok, kalbim sıfır. Böylesi daha iyi. Kısmet ne olur bilemem, yok ama" diye konuştu. Aradığı özel bir erkek tipi olmadığını dile getiren Şebnem Schaefer, Özcan Deniz'in açtığı 100 bin YTL'lik tazminat davasına karşılık, daha yüksek bir rakamla dava açtıklarını da sözlerine ekledi.

(MD-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title