Haberler

Ünlü Golcü Vardy, Eşine Boğanın Cinsel Organını Yedirdi

Güncelleme:

İngiliz ekibi Leicester City'de forma giyen Vardy, eşine katıldığı programda boğanın cinsel organını yedirdiğini itiraf etti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'nin golcü oyuncusu Jamie Vardy'nin eşi Rebekah Vardy'nin de yarışmacılar arasında yer aldığı bir programda yarışmacılardan 'değişik' bir şey yenmesi istendi.

Rebekah Vardy, İngiltere'de yayınlanan "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here" isimli yarışma için boğa cinsel organı yemeyi başarırken, programın ardından Jamie Vardy'den ilginç bir itiraf geldi.

"YEMESİ İÇİN 5 KEZ OY VERDİM"

Twitter adresinden paylaşımda bulunan golcü oyuncu, "Yemesi için 5 kez oy verdim. Üzgünüm bebeğim. Sadece senin ne kadar korkusuz olduğunu göstermek istedim. Sen de bunu başardın" sözlerini yazdı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Fakir ama gururlu:

Böyle hayat yaşamaktansa fakir ve huzurlu kalmayı tercih ederim

23
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah belanızı versin sizin

11
1
yanıtYanıtla
cosmos:

bizim türkiyede çıkan yarışma programları yabancılardan taklit ve versiyon değiştirerek alınmış alıntılardır ben zannettim ki önceden bizimkiler üretiyorbir bakıyom bir örneğini avrupada görünce meğer yabancılardan aldığımızı yapıyoruz bir kere daha taklitçi ve üretmeyen bir toplum olduğumuzu ve tırı vırı işlerle uğraştığımızı gösterdi bu durum çok geri kalmış bir ülkeyiz çok yazık

9
1
yanıtYanıtla
gülyabani:

cozcoz sen ne üretiyon

yanıt5
yanıt1
Trip:

Seni tutan yok.hemen ayrilabilirsin ülkemizden.ayrilmana yardimci olunur.

yanıt0
yanıt0
Neyy:

Kıyamet yaklasiiyo herlda yok almanyada ciplaklr yarismasi yok bilmm nee iyice zivandn cikilmis

8
2
yanıtYanıtla
Cumali:

Boga ölümü canlimi

5
3
yanıtYanıtla
Beni seven uzerime toprak atsin:

Iyi diskisini yedirmemis

3
4
yanıtYanıtla
soyan:

kurbanın en lezzetli yeri neresi diye soru sorulan sokak röportajı geldi aklıma. Cevap hayli komikti :D

4
3
yanıtYanıtla
zeynep:

korkusuzluk mu bu? yiyosa askere gönder kocanı bacım

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title