Haberler

Üniversitede Rıdvan Dilmen Protestosu

Şanlıurfa Harran Üniversitesi'nde düzenlenen bir konferansa katılımcı olarak beklenen Rıdvan Dilmen'in rahatsızlığı nedeniyle gelememesi, öğrenciler alkışlarla protesto edildi.

Öğrencilere yaşam rotalarını geliştirmek amaçlı olarak “Bugün Günlerden Yarın” konferansı Harran Üniversitesi Osman Bey Kampüsünde gerçekleşti. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yapacağı konferansa Harran Üniversitesi Rektörü İ.Halil Mutlu, Erdil Yaşaroğlu, Seçkin Aydın, Ahmet Güneştekin ve öğrenciler katıldı.

Eski Fenerbahçeli milli futbolcuyu uzun süre bekleyen öğrencilere, Rıdvan Dilmen’in rahatsız olduğu için gelemeyeceği söylendi. Olası bir protestonun yaşanmasına ilişkin görevliler basın mensuplarını dışarıya çıkartarak çekimin yapılmaması için uyarılarda bulundu. Öğrenciler Fenerbahçe kıyafetleriyle geldikleri programa gelemeyen Rıdvan Dilmen'i alkışlayarak protesto etti.

Ayrıca öğrenciler, ceplerindeki son parayı bugün dersleri olmamasına rağmen dolmuş parası olarak harcayıp üniversiteye geldiklerini, fakat Rıdvan Dilmen’in gelmemesine şikayetçi olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Harran Üniversitesi Rıdvan Dilmen Vatan Şaşmaz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title