Haberler

Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (Esogü) Öğrencileri, Topladıkları 600'e Yakın Kıyafeti Büyükşehir Belediyesi Giysi Destek Mağazası'na Bağışladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencileri, topladıkları 600'e yakın kıyafeti Büyükşehir Belediyesi Giysi Destek Mağazası'na bağışladı.

ESOGÜ Genç Karşılaştırmalı Edebiyatçılar Kulübü üyeleri, örnek bir sosyal projeye imza attı. Öğrenciler, üniversitede başlattıkları kampanya ile topladıkları ve giyilebilir durumda olan 600'e yakın elbiseyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Büyükşehir Belediyesi Giysi Destek Mağazası'na teslim etti. Toplanan giysileri Kulüp Başkanı Harun Akgün’den teslim alan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Koordinatörü Tugay Aladağ, böylesi önemli bir toplumsal projeyi sahiplenmelerinden dolayı öğrencileri kutladı.

Genç Karşılaştırmalı Edebiyatçılar Kulübü Başkanı Akgün ise, öğrenci kulüplerini toplumun yararına olan sosyal projelere destek vermeye davet etti.

(OÖ)

24.05.2007 16:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title