Haberler

Ulusal Birlik Hükümeti Tüm Filistinlileri Koruyacak

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Mülteciler ve İsrail Hapishanelerindeki Filistinli Tutukluların Kurulacak Ulusal Birlik Hükümetinin Öncelikleri Arasında Yer Aldığını Söyledi.

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, mülteciler ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların kurulacak ulusal birlik hükümetinin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.

Başbakan İsmail Haniye, Filistin Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada, yeni kurulacak ulusal birlik hükümetiyle ilgili bilgi verdi. Haniye, yeni hükümet ile yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, ulusal birlik hükümetinin tüm Filistinlilerin haklarını koruyacağını bildirdi.

İsrail'in Kudüs'te işgalci olduğunu ve Mescid-i Aksa'yı yok etmeye çalıştığını belirten Haniye, şöyle konuştu: "Filistinliler buna hiçbir şekilde müsaade etmeyecektir. Ulusal birlik hükümetinin öncelikleri arasında Mescid-i Aksa, İsrail hapishanelerinde bulunan tutuklular ve Filistinli mülteciler sorunu var."

(İL-CY-CY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title