Haberler

Tuzluca'da Jandarmadan Şekerli Trafik Denetimi

Iğdır'ın Tuzluca İlçesi'nde Jandarma Trafik Timleri, Bayram Boyu ve Bayram Sonrası Vatandaşların Daha Sağlıklı Yolculuk Yapabilmesi İçin Özellikle Köy Yollarındaki Araç Kontrollerini Sürdürüyor.

Iğdır'ın Tuzluca İlçesi'nde Jandarma Trafik timleri, bayram boyu ve bayram sonrası vatandaşların daha sağlıklı yolculuk yapabilmesi için özellikle köy yollarındaki araç kontrollerini sürdürüyor.

Trafik timleri, sürücülere şeker dağıtarak bayramlarını kutlarken bir yandan da araçlarda çekme halatı, zincir bulundurmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

Kamyon sürücüsü Mehmet Celayir ise ”Bu uygulamalardan biz vatandaşlar olarak çok memnunuz. En azından sabah kalkarken araçta zincir, takoz ve çeki halatı var mı, Yok mu kontrol ediyoruz. Biliyoruz jandarma bunları soracak . Bu bizim için hem can güvenliğimiz, hem de mal güvenliğimiz için gerekli. Allah devlete zeval vermesin. Bu uygulamalar devam etsin.” dedi.

(İÖ-DB-Y)

04.01.2007 13:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title