Haberler

Turnalı Piknik

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Turnalı Köyü Koruma Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Tarafından Her Yıl Düzenlenen Geleneksel Piknik Hafta Sonu Yapıldı.

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Turnalı Köyü Koruma Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından her yıl düzenlenen geleneksel piknik hafta sonu yapıldı. Tepecik köyünde yapılan pikniğe çevre illerden de katılım oldu.

Pikniğe MHP Kocaeli Milletvekili adayı Hilal Elmas, Çağdaş Duyar, MHP Darıca İlçe Başkanı Ahmet Görkem, MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Nevin Demir, Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı İbrahim Altay, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Muhammet Şık, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Kocaeli Erzurumlular Dernek başkanı Avni Gözütok ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. Çok renkli geçen piknikte çeşitli yarışmalar ve çekilişler yapılarak hediyeler verildi.

Bir gün boyunca temiz havada gönüllerince eğlenen dadaşlar halaylar çekerek, geleneklerini yaşatan etkinlikler yaptılar. Dernek Başkanı Cevat Çalışkan bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliklerini pekiştirdiğini belirtti. Ayrıca pikniği ziyaret eden misafirlere de Turnalı köylüleri ve yönetim kurulu adına teşekkür eden Dernek başkanı Cevat Çalışkan " hepsine candan teşekkür ediyorum.Yolları açık bahtları güzel olsun. Tüm milletvekili adaylarımıza başarılar dilerim. " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title