Haberler

Türkiye'ye Gelen Nba'in Eski Ünlü Oyuncularından Divac: "Mehmet Okur'la Gurur Duyduk"

Nba'de Forma Giyen İlk Avrupalı Yıldızlardan Olan Sırp Oyuncu Vlade Divac, Zaman Gazetesi'nin Davetlisi Olarak Türkiye'ye Geldi. Konuşmasına 'Selamün Aleyküm' Diyerek Başlayan Divac, All Star Maçında Türkiye'yi Temsil Eden Mehmet Okur'un Başarısını Tebrik Etti.

NBA'de forma giyen ilk Avrupalı yıldızlardan olan Sırp oyuncu Vlade Divac, Zaman Gazetesi'nin davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Konuşmasına 'Selamün Aleyküm' diyerek başlayan Divac, All Star maçında Türkiye'yi temsil eden Mehmet Okur'un başarısını tebrik etti.

2.16'lık dev pivot Vlade Divac, Belgrat'tan İstanbul'a gelirken, Atatürk Havalimanı'nda 'Selamün Aleyküm' diyerek sözlerine başladı ve ilk defa geldiği Türkiye'ye daha önce gelemediği için üzgün olduğunu söyledi.

NBA tarihinde All Star seçilen ilk Türk oyuncu olan Mehmet Okur'u tebrik eden Divac, ''Ben All-Star'a girebilmek için 15 sene bekledim. O çok çabuk bunu başardı. Bu, Türkiye için çok büyük bir ödüldür. Hepimiz onunla gurur duyduk. Kendisini kutlarım'' dedi.

NBA kariyerine 1989'da başlayan ve 16 yıl oynadıktan sonra kronik sırt ağrıları nedeniyle basketbolu bırakan Divac, Hidayet Türkoğlu ile aynı takımda oynadığını ve çok iyi arkadaş olduklarını da dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title