Haberler

Türkiye Halter Şampiyonası Van'da Yapılacak

Van'da Onarımı Tamamlanan Halter Salonu, Olimpiyat Şampiyonu Halil Mutlu ve Nurcan Taylan'nda Katılacağı Törenle Açılacak, Mayıs Ayında da Türkiye Büyükler Halter Şampiyonası, Aynı Salonda Yapılacak.

Van'da onarımı tamamlanan halter salonu, olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu ve Nurcan Taylan'nda katılacağı törenle açılacak, mayıs ayında da Türkiye Büyükler Halter Şampiyonası, aynı salonda yapılacak.

Özel bir hastanenin sponsorluğunda 25 bin YTL harcanarak onarılan salon, Van'da 25-27 Mayıs'ta düzenlenecek Türkiye Halter Şampiyonası için hazır hale getirildi. Salonun açılışı, 5 Mart'ta Halter Federasyonu Başkanı Dr.Hasan Akkuş, yönetim kurulu üyeleriyle Halil Mutlu ile Nurcan Taylan'ın katılımıyla yapılacak. 6 podyumun bulunacağı salonda aynı anda 20 halterci çalışabilecek. Açılıştan sonra Federasyon Başkanı Akkuş ile şampiyon halterciler Mutlu ve Taylan, sponsor hastaneyi ve özürlüler rehabilitasyon merkezini ziyaret edecek.

Hasan Akkuş, yaptığı açıklamada 2007 Türkiye Büyükler Halter Şampiyonası'yla 2008 Pekin Olimpiyatları çalışmalarını başlatacaklarını, ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Gülay ÖZEK / VAN (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title