Haberler

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 61. Kuruluş Yıldönümü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin, Cumhuriyet Nesli Gazetecilerin Mesleki ve Toplumsal Sorumlulukları Çerçevesinde Saygınlıklarının Korunmasında Önemli Bir Görevi Yerine Getirmekte Olduğunu Belirterek, "Şüphesiz Basın, Ülkemizde Şeffaf Yönetim, Açık Toplum ve Bilgi Edinme Hakkının En Önemli Teminatlarından Biridir" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin, Cumhuriyet nesli gazetecilerin mesleki ve toplumsal sorumlulukları çerçevesinde saygınlıklarının korunmasında önemli bir görevi yerine getirmekte olduğunu belirterek, "Şüphesiz basın, ülkemizde şeffaf yönetim, açık toplum ve bilgi edinme hakkının en önemli teminatlarından biridir" dedi.

Başbakan Erdoğan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 61. kuruluş yıldönümü sebebiyle başkan Orhan Erinç'e bir kutlama mesajı gönderdi. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Demokrasinin geliştirilmesine katkılarda bulunan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin, basın dünyasında çok seslilik ile meslek ahlakı ilkelerinin yerleşmesinde de önemli payı vardır. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 61. kuruluş yıldönümünü kutluyor, size, üyelerinize ve sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getiren ülkemizin bütün gazetecilerine başarılar diliyorum."

(DUY-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title