Haberler

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu'nda Mücadele Eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, Ligin Son Maçında Ankara Basketbol Kulübü'nü 80-62 Yendi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, ligin son maçında Ankara Basketbol Kulübü'nü 80-62 yendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan son maçta Antalya Büyükşehir Belediyespor üstün performans sergiledi. Ligi ikinci sırada tamamlayan Antalya temsilcisi, maça Hadi, Arda, Mustafa Kemal Bitim, Jamar ve Orçun beşlisi ile başladı. Ligin son maçında rakibini ilk periyotta 25-12 yenen Antalya Büyükşehir Belediyespor, ikinci periyotta da bu üstünlüğünü korudu. 45-28.

Turuncu-mavili ekip, bazı oyuncuların sakatlıklarına rağmen üçüncü periyotu da 69-44'lük bir farkla tamamladı. Üstünlüğünü sahaya tamamen yansıtan Antalya ekibi, taraftarın da yoğun desteğini alarak maçtan galip gelmeyi bildi. 80-62.

Antalya Büyükşehir Belediyespor'un zaferi ile tamamlanan maçı izleyenler arasında, Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, basın sözcüsü Murat Süğlün, Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Ünver, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yöneticileri ve çok sayıda basketsever vardı. Antalya Büyükşehir Belediyespor, 1. Lig'e çıkmak için Çarşamba günü play-off maçlarında performans sergileyecek.

Antalya Büyükşehir Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, oyuncularını gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik etti. Hakyemez, göreve geldiği günden bu yana geçen süreyi değerlendirerek, "Göreve geldiğimde takım ligin altıncı sırasındaydı. Kendimize göre planlar yapıp hedefler koyduk. Bunlardan biri de ligi ikinci sırada tamamlayabilmekti. Çünkü, lider Erdemir'le aramızda kapanamayacak bir fark vardı. Sonuç olarak grubu ikinci sırada tamamladık. Bundan sonra hedefimiz birinci lige çıkmak. Bunun içinde play-off'ta iki tur geçmemiz gerekiyor. Var gücümüzle bu maçları oynayarak birinci lige çıkmak istiyoruz. Buraya kadar takımı başarıyla yöneten teknik heyete ve oyuncularımı kutluyorum" dedi.

(AT-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title