Haberler

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Beşiktaş'ı 3-1 Mağlup Eden Şahinbey Belediyespor, Play-off'u Garantilemenin Sevincini Yaşadı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup eden Şahinbey Belediyespor, Play-Off'u garantilemenin sevincini yaşadı.

Maçı izleyen Şahinbey Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Can, maç sayısının kazanılmasıyla birlikte sahaya girerek oyuncuları ve teknik heyeti kutladı. Başkan Can, alınan sonuçla Play-Off'a gitmeyi garantilediklerini belirterek, "Türk sporu adına çok mutluyuz, çok gururluyuz. Play-Off'ta da kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sıralamada 6. olduğumuz için bir ihtimal Avrupa'ya gitme şansımız var. Bunun kararı da Temmuz ayında verilecek. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Şahinbey Belediyespor Antrenörü Gökhan Çokşen de Beşiktaş ile 6'lık mücadelesi yaptıklarını ve maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Çokşen, "Beşiktaş karşısında çok iyi oynadık. Bazı basit hatalar yaptık ama oyuncularımın kazanma isteği sayesinde maçı galip olarak bitirmeyi başardık. Bundan sonra Play-Off'ta mücadele edeceğiz. Muhtemelen rakibimiz Fenerbahçe olacak. Rakimiz karşısında elimizden geleni yaparak en iyi sonucu almaya çalışacağız" diye konuştu.

Şahinbey Belediyesporlu Gülcan ve Songül de Play-Off'u garantilemenin sevincini yaşadıklarını, Beşiktaş karşısında galip gelmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

(OÇ-AC-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title