Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3.futbol Ligi 3.grup'ta Mücadele Eden Denizli Belediyespor, Ligin İkinci Yarısının İlk Maçında Karşılaşacağı Balıkesirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı.

Türkiye 3.Futbol Ligi 3.Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında karşılaşacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Kırmızı-beyazlılar, ikinci yarıya Antalya'daki kampla hazırlandı. Devre arasında 10 futbolcuyu transfer ederek kadrosunu güçlendiren Denizli Belediyespor'da, Teknik Direktör Altan Çetindağ umutlu konuştu. Devre arasıda 6 hazırlık maçı yaptıklarını ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Altan Çetindağ, şampiyonluk hedefine ulaşmak için ellerinden geleni yapacakları söyledi. Kamp döneminde yapılan idmanlar ve hazırlık maçlarıyla son durumlarını görme imkanı bulduklarını belirten Çetindağ, "Oyuncularımın genel performansından memnunum. Takıma yeni katılan futbolcuların uyum ile ilgili zamana ihtiyaçları var. Ama ben tecrübeleriyle bu sorunu aşacaklarına inanıyorum. Denizli Belediyespor ligin 2. devresinde layık olduğu yerlere gelecektir" dedi. Rakiplerin de kadrolarını güçlendirdiğini ve 2. devrenin zor geçeceğini de ifade eden Çetindağ, "Hem mücadele, hem de hava şartları anlamında zorlu bir dönem bizi bekliyor. Ancak biz takım olarak buna hazırız. Yenilenen kadromuzla birlikte Denizli'nin yüzünü güldüreceğimize inanıyorum. Devrenin ilk maçı olan Balıkesirspor maçı ile birlikte başlayacak 4 hafta, oldukça zorlu geçecek. Ancak biz bu zorluğu aşacak güçteyiz" diye konuştu.

Denizli Belediyespor, hafta sonundaki maçın hazırlıklarına Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılarda 4 sarı kart cezası bulunan Fatih Koyugölge dışında eksik bulunmuyor.

(AV-CE-MFS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title