Haberler

Turkcell Yıldızlı Geceler"

Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki "Aşk'a Dair Şarkılar" konseri öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Kurtoğlu, büyük bir arzu ve istek üzerine konseri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Cengiz Kurtoğlu, geçen yıl da aynı isimlerle Açıkhava'da konser verdiklerine dikkati çekerek, "Gerçekten yine bu kadroyla olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Konsere beklenenin çok üzerinde bir ilgi gösterilmesine ilişkin Kurtoğlu, "Kalplere gönderdiğimiz mesajlar hep doğru adreslere gitmiş ki bu şarkıları, çok saygıdeğer dinleyicilerimiz Harbiye'de dinlemek istediler. Biz de uzun yıllar boyunca okuduğumuz o şarkıları hem seslendireceğiz, hem de değerli müzik insanlarıyla birlikte sunacağız" ifadelerini kullandı.

Konserin açılışında sahne alan Hüsnü Şenlendirici, repertuvarın herkesin çok sevdiği, gönlünde yer eden şarkılardan oluştuğuna vurgu yaparak, "Tükeneceğiz", "Yalnızım Dostlarım", Kaybolan Yıllar" ve "Yemin Ettim" gibi sevilen şarkıları yorumladı.

Hakan Altun da bu konserin, geçen yıl verdikleri konserden çok daha özel olacağını ifade ederek, "Bu dörtlü toplandığında çok eğleniyor ve keyif alıyoruz. Bizim için her zaman önemli olan, yaşayan efsane dediğimiz Cengiz ağabeyin olması, keza Kutsi ve Hüsnü'nün olması" diye konuştu.

Her birinin ayrı ayrı konserler verdiklerini kaydeden Altun, Açıkhava'daki konserde, merdivenlerde bile yer olmadığını aktardı.

Konserde "Hani Bekleyecektin", "Gönül Yarası", "Ağlamak Yok Yüreğim" ve "Telefon" isimli şarkıları yorumlayan Altun, "Gelenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Burada olduğunuz için gerçekten çok mutluyuz" dedi.

"Nice Mutlu Yıllara" isimli sevilen şarkısıyla başlayan Kutsi ise konser için her birinin 7-8 şarkı hazırladığını dile getirerek, "Şarkılar, duygu yüklü şarkılar. Biz duygu yüklü şarkıları en iyi şekilde seslendirmeye çalışan müzisyenleriz" dedi.

Konserde sahneye en son çıkan isim olan Cengiz Kurtoğlu, "Gece Olunca", "Büyümeyen Bebek" ve "Unutulan" gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Hüsnü Şenlendirici Cengiz Kurtoğlu Kutsi Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title