Haberler

Türkav Bafra Temsilciliği Açıldı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Bafra Temsilciliği Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Bafra Temsilciliği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Tütüncüler Apartmanı'nın 2. katında hizmete giren TÜRKAV Bafra Temsilciliği'nin açılış törenine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, TÜRKAV Genel Başkanı Şemsettin Yelmen, MHP İl Başkanı İbrahim Özyer, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, MHP Alaçam İlçe Başkanı İlyas Acar, Samsun TÜRKAV İl Başkanı Erdem Ünal, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan TÜRKAV Bafra İlçe Başkanı Uğur Hatipoğlu, "Milletleri bir arada tutan en önemli unsurlar görenek, gelenek ve milli değerleridir. Bu değerler insanları birbirine yakınlaştırır, millet olabilmenin harcını oluşturur. Güzel vatanımızı kalkındırabilmenin tek yolu ulusal sorunlara duyarlı, düşünen, araştıran, fikir üretebilen vatandaşlar yetiştirmektir” dedi.

TÜRKAV İl Başkanı Erdem Ünal'ın ardından konuşan TÜRKAV Genel Başkanı Şemsettin Yelmen, "Ülkemizin çok hassas bir dönemden geçtiği bu günlerde, dışarıdan desteklenen Türklük düşmanlarının ülkemizi yönetenlerin kararsızlığından yararlandıklarını görüyoruz. Yeni bir dünya düzeni kurmak üzere kendini dünya jandarmalığı ile görevlendiren ABD, Ortadoğu'da ortaya koyduğu Büyük Ortadoğu Projesi ile küresel imparatorluğunu kurmak üzere harekete geçmiştir. Bu proje kendilerine karşı koyabilecek güç istememektedir. Bunun için milli devletleri değişik yollarla güçsüzleştirmektedirler. Biz başta milli konularda duyarlı çalışmayı yaparak her zaman halkımızı bilinçlendireceğiz" diye konuştu.

MHP Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ekici ise, "Kamu Çalışanları Vakfı, Müslüman Türk çocuklarının oluşturduğu bir vakıftır. Bu vakfın içerisinde hiç ABD işbirlikçisi yoktur ve bundan sonra da olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından TÜRKAV Bafra Temsilciliği'nin açılış kurdelesi kesildi.

(NA-SA-

28.04.2007 16:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title