Haberler

Türk Telekom Lig A

Bölgesel Yayın Yapan Diyarbakır Söz Gazetesi, Diyarbakırspor'un Sahipsizliğini Protesto Etmek İçin Bugünkü Sayısında İki Yorumsuz Resim Yayınladı.

Bölgesel yayın yapan Diyarbakır Söz Gazetesi, Diyarbakır spor'un sahipsizliğini protesto etmek için bugünkü sayısında iki yorumsuz resim yayınladı.

Diyarbakır Söz Gazetesi, yeşil-kırmızılı takımın devlet memurlarından oluşan bir yönetim tarafından yönetilmesini ve maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşamasını ilginç bir yöntemle protesto etti. Gazetenin bugünkü manşetinde "Yorumsuz" ismiyle kulübe sahip çıkmayan kentin bakan, milletvekilleri ve belediye başkanları protesto edildi. Gazetenin spor sayfasının manşetinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Antalyaspor ile sözleşme imzalayan Cenk İşler ile birlikte çekilen

resmini, diğer yanına da Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Sergen Yalçın'la birlikte Eskişehirsporlu taraftarları selamladığı resmi koyan gazete, ortaya ise üzerine siyah bantla çarpı işareti çizilmiş Diyarbakırspor logosunu koydu.

Diyarbakır Söz Gazetesi Spor Müdürü Saffet Azbay, Diyarbakırspor'un Diyarbakır ve bölge için büyük bir önem taşıdığını ancak siyasilerin bunun farkında olmadığını söyledi. Hemen her gün okuyuculardan çok sayıda faks ve mail aldıklarını belirten Azbay, "Sporseverler bize neden siyasilerin kulübe sahip çıkmadığını soruyorlar. Biz de şu ana kadar bununla ilgili çok yayın yaptık, fakat bir türlü siyasiler harekete geçmedi. Kulüp her geçen gün kötüye gidiyor. Mehmet Ali Şahin ve Kemal Unakıtan, Antalyalı ve

Eskişehirli olmadıkları halde Antalyaspor ve Eskişehirspor'a destek oluyorlar. Bizim bakanlarımız ve milletvekillerimiz ise kulübün yolunu bile bilmiyor. Biraz daha ses getirelim diye böyle bir yöntem seçtik" dedi.

(MG-AŞ-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title