Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Mardinspor'a Kimsenin Sahip Çıkmaması Taraftarın Tepkisine Neden Oldu.

Türk Telekom Lig A takımlarından Mardinspor'a kimsenin sahip çıkmaması taraftarın tepkisine neden oldu.

Bağımsız Mardin Milletvekili ve Mardinspor Onursal Başkanı Süleyman Bölünmez'in yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa etmesinin ardından kayyuma kalan kulüp, kimsenin sahip çıkmaması sebebiyle ortada kaldı. Bir sezonda 4 teknik direktör değiştiren Mardinspor Kulübü, yaptığı 13 yeni transferle de beklenen performansı bir türlü ortaya koyamamış, Ahmet Akcan ile sezonu açan Mardinspor daha sonra İsmail Kartal ardından, Şaban Yıldırım ve en son Feyyaz Uçar'ı takımın başına getirilmişti.

Geçen sezon beklenen başarılı performansı, yaptığı flaş transferlere rağmen gerçekleştiremeyen Mardinspor'un gidişatına tepki gösteren taraftarlar, işadamlarını takıma sahip çıkmaya davet etti.

Takımın sahipsiz kalmasından dolayı futbolcuların adeta kaçtığını belirten kayyum heyeti başkanı Davut Çulğatay, "Gidişat çok kötü. Birileri sahip çıkmaz ise Mardinspor dağılır. Son 4 yıldır da ortaya konulan trilyonlarca harcamalara da ve binlerce taraftara yazık olacaktır. Ne pahasına olursa olsun birilerinin takıma ve futbolculara sahip çıkması gerekiyor" dedi.

(MNG-FA-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title