Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Orduspor, Bu Hafta Saha ve Seyircisi Önünde Karşılaşacağı Uşakspor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Türk Telekom Lig A takımlarından Orduspor, bu hafta saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Uşakspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek 3 puanın sahibi olan ancak maç sonunda çıkan olaylar nedeniyle kafilesinden 3 kişinin yaralandığı Orduspor'da Uşakspor maçı hazırlıkları sürüyor. Kasımpaşa maçında çıkan olaylar sonrasında başı yarılan futbolculardan Erol Eren, antrenmanlara başı sargılı devam ederken, başından yaralanan kaleci antrenörü Öner Piroğlu da bandajlı başını şapka ile kapatmaya çalıştı. Olaylarda başından darbe alan malzemeci Hicabi Minnet'in ise iyileştiği bildirildi.

Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu karşılaşacakları Uşakspor'u küçümsemediklerini söyledi. Lig A'da her takımın birbirini yenebileceğini, güçlü takım zayıf takım ayırımı yapılmaması gerektiğine dikkat çeken İldiz, "Biz rakibimizi asla küçümsemiyoruz. Düşme hattında oldukları için bir an önce oradan çıkmak isteyeceklerdir. Biz ciddiyetimizi bozmadan maça hazırlanıyor ve iki haftadır sürdürdüğümüz çıkışı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

(MAK-SA-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title