Haberler

Türk Diyanet Vakıf - Sen'de Seçim Heyecanı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şubesinin 3.olağan genel kurulu yapıldı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şubesinin 3. olağan genel kurulu yapıldı.

Bir restoranda yapılan 3. olağan genel kurula, Türk Diyanet Vakıf - Sen Kayseri Şube Başkan Vekili Gürhan Terlemez, Türkiye Kamu - Sen İl Temsilcisi Ali Benli, Türk Eğitim - Sen 2 no'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı İmdat Yıldırım ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Genel kurulda, mevcut başkan Adem Çavuşoğulları tekrar başkan adayı oldu.

Türk Diyanet

Vakıf - Sen Kayseri Şubesi Başkanı Adem Çavuşoğulları hacda olması nedeniyle genel kurula katılamadı.

Açılış konuşmasını yapan Türk Diyanet Vakıf - Sen Kayseri Şube Başkan Vekili Gürhan Terlemez, "2001 yılından 2004 mayıs ayına kadar yetkili olduğumuz dönemde aşılamaz denilen konularda zorlukları aşarak birçok kazanımlar elde ettik. Bunlardan en önemlileri hac vazifesinde din görevlisi olarak görevlendirilecek personelin kıdem sırasına göre gitmelerini sağladık ve bu konuda başkanlığımız 2004 yılında yaptığı sınavla kazananları götürdükten sonra 2005 yılında sınav yapmayarak bir önceki sınavda başarılı olup gitmeyenlerden sırası gelenleri götürmüş ve çalışmalarını kıdem sırasına göre yapmaya çalışırken, yetkiyi alanlar ellerinde güç bulundurmak için bunu iptal ettirmişler. Buda yetmiyormuş gibi birde paralı sınav getirerek herkesi mağdur durumuna düşürmüşlerdir." diye konuştu.

Türk Diyanet Vakıf - Sen üyelerinin inandıkları yolda devam edeceğini belirten Terlemez, "Ne siyasilerin baskısı ne de amirlerin baskısı bizleri yıldırmayacaktır. Yeter ki bizler inandığımız yolda devam ettikçe hep kazanan bizler olacağız. Şimdiye kadar yapılan baskılara ve atılan iftiralara sessiz kaldıysak mensubu bulunduğumuz teşkilatımızı karıştırmamak içindir. Ama bundan sonra her şey onların istedikleri gibi olmayacaktır. Arkadaşlar sizlerden isteğim böyle olaylar olduğu zaman bizlere haber vermenizdir." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title