Haberler

Tunceli: Munzur Çayı'nda Rafting Heyecanı

Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Atatürk'ün 125. Doğum Yılı Nedeniyle Düzenlediği Etkinlikte, Tuncelili ve Erzincanlı Sporcular Munzur Çayı'nda Rafting Yaptı.

Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Atatürk'ün 125. doğum yılı nedeniyle düzenlediği etkinlikte, Tuncelili ve Erzincanlı sporcular Munzur Çayı'nda rafting yaptı.

Tunceli-Ovacık kara yolunun 10. kilometresinde başlayan raftinge 16 sporcu iki botla katıldı. Başlangıç noktasında sporcular tarafından üzerinde Atatürk resimlerinin yer aldığı '125. yılınız kutlu olsun' yazılı pankart ile Türk bayrakları açıldı.

Bu arada sporcuların botlarının bir ara kayaların arasına sıkışması heyecanlı dakikalara sebep oldu. Sporcular, bitiş noktasında Türk bayrağı açarak etkinliği bitirdi. Erzincan'dan raftinge katılan ve güzel bir deneyim yaşadığını belirten Betül Sakınan adlı sporcu, "İlk defa rafting yapıyorum.Tunceli ve Munzur çayı çok güzel, bayanlara böyle bir deneyimi yaşamalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haydar Doğan, Atatürk'ün doğumunun 125. yılı nedeniyle düzenledikleri bu etkinlikle Tunceli ve Munzur Milli Parkı'nın doğal güzelliklerini tanıtmak istediklerini belirterek, "Gençlere her türlü spor etkinliğini tanıtarak onları spor yapmaya teşvik ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title