Haberler

"Tüm Renkler Beyoğlu'nda" Kampanyasına Büyük İlgi

Güncelleme:

İlçe halkının katılım gösterdiği ve Kasım ayına kadar sürecek kampanya kapsamında üç ayda 250 bakımsız ve boyası eskimiş bina boyandı.

Beyoğlu Belediyesi'nin Nisan 2012'de başlattığı "Bu Bahar Bütün Renkler Beyoğlu'nda, Boyamak Sizden İskele Harcı Bizden" kampanyasının bilgilendirme çalışmalarında bugüne kadar 80 sokakta, 2 bin bina sahibi ve esnafla görüşüldü, 10 bin kampanya gazetesi dağıtıldı. İlçe halkının katılım gösterdiği ve Kasım ayına kadar sürecek kampanya kapsamında üç ayda 250 bakımsız ve boyası eskimiş bina boyandı.

Güzel Beyoğlu Projesi ile Beyoğlu'nda 5 binden fazla tarihi yapının boyanmasını, bakım ve onarımlarının yapılmasını sağlayan Beyoğlu Belediyesi projenin devamı olan "Bu Bahar Bütün Renkler Beyoğlu'nda, Boyamak Sizden İskele Harcı Bizden" boya kampanyasını üç ay önce başlattı. Beyoğlu'ndaki tüm binaların boya, bakım ve onarımının yapıldığı kampanyada bu süre içinde 250 bina boyandı. Beyoğlu'nun güzelliğine güzellik, değerine değer katacak kampanyaya halkın katılımını arttırmak ve bilgilendirmek için devam eden ziyaret çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü'ne bağlı ekipler hergün mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıyor, dış cephe boyası eskimiş ve yıpranmış binaların kapılarını çalıyor. Üç ay önce başlayan kampanya kapsamında bugüne kadar 80 sokakta, 2 bin bina sahibi ve esnafla görüşüldü, 10 bin kampanya gazetesi dağıtıldı.

Kampanyada Her Türlü Kolaylık Var

Konut ve işyerlerini kapsayan boya kampanyasında sakinlerle konuşan ekipler kampanya hakkında bilgiler veriyor, kampanyanın tüm ayrıntılarını anlatan broşür dağıtılıyor. Verilen bilgiler arasında; www.beyoglu.bel.tr adresinden ve Beyoğlu Belediyesi'nin 444 0 160 / 118 no'lu telefonundan bilgi alınabileceği, bizzat başvuru yapmak isteyenlerin Tepebaşı'ndaki Beyoğlu Belediyesi "Etüt ve Proje Müdürlüğü"ne gitmeleri gerektiği yer alıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve duyarlılıkla katkı sağladığı, binaları güzelleştiren kampanya Beyoğlu Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü Kentsel Tasarım Atölyesi tarafından yürütülüyor ve ilçedeki tüm binaların boyanması için her türlü kolaylık sağlanıyor. Binasını boyatmak isteyen vatandaşlar, yapılan görüşmelerde, boya firmaları ile imzalanan protokol neticesinde en kaliteli boyaları en makul ücretlerle temin edecekleri, kendilerinden iskele harcı alınmayacağı ve her binanın hasarı yerinde tespit edilerek kendilerine yardımcı olunacağı bilgilerini memnuniyetle karşılıyor. İstiklal Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklar ile Cihangir'de başlayan, Firuzağa, Galata bölgesi, Galipdede ve Yüksek Kaldırım caddelerinde devam eden kampanya Kasım ayına kadar tüm ilçede devam edecek.

Başkan Demircan'dan İlçe Halkına Teşekkür

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçe halkının boya kampanyasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Beyoğlu'nun tarihi dokusunu korumak amacıyla başlattığımız seferberliğimiz devam ediyor. Projenin yeni etabında da binalarımızın bakım ve onarımında vatandaşımızın yanındayız. Önceki uygulamalarda olduğu gibi yine iskele harcı almıyoruz. Ayrıca 4 büyük boya firması ile anlaşarak vatandaşların en makul fiyatla boya almalarını sağlıyoruz. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızın katkısı ve rızasıyla gerçekleştiriyoruz. Gelecek nesiller için tarihi dokusu korunmuş bir Beyoğlu'nu miras bırakmak istiyoruz. Daha güzel bir Beyoğlu'na verdiği destekten dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title