Haberler

Tsyd Konya Şubesi Turnuvası, 3-4 Ağustos'ta Yapılacak

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Tarafından Her Yıl Düzenlenen 'Tsyd Konya Şubesi Turnuvası' 3-4 Ağustos Tarihlerinde Yapılacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi tarafından her yıl düzenlenen 'TSYD Konya Şubesi Turnuvası' 3-4 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

TSYD Konya Şubesi'nden yapılan açıklamada, eleme usulüyle oynanacak turnuvaya Konyaspor, Ankaragücü, Kasımpaşa ve Sivasspor'un katılacağı belirtilerek, "İddaa kuponlarında da yer alacak olan turnuva maçları, Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak. İlk maçlar saat 19.30'da, 2. maçlar ise 21.30'da başlayacak. Kurayla belirlenecek ilk günün maçlarında galip gelen takımlarla, mağlup olan takımlar 2. gün karşılaşacak. Turnuva bitiminde törenle şampiyon olan takıma şampiyonluk, diğer takımlara

ise derecelerine göre kupaları verilecek. Süper Ligi özleyen sporsever halkımız, lig başlamadan önce bu turnuvayla 4 takımı izleme fırsatı bulacak. Turnuva maçlarına halkımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. Maçların kuraları önümüzdeki günlerde çekilerek, rakipler belli olacaktır" denildi.

(BÇ-FM-İY-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title