Haberler

"Transfer Düşünmüyoruz"

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoçcan, devre arasında transfer düşünmediklerini ama gerektiği takdirde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

"Açık kapı bırakmak güzel"

Eskişehirspor'un Fethiyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki antrenmanı izleyen Hoşcan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Fethiyespor ile karşılaşacaklarını anımsattı.

"Kupada yolumuza devam ediyoruz. Fethiyespor maçı, gruplara kalmak için son maçımız" diyen Hoşcan, şunları kaydetti:

"Takımımızın morali yerinde, yüzler gülüyor, sıkıntımız yok. Tabi hiçbir maçı hafife almak gibi bir lüksümüz yok. Çünkü futbolda tek bir şey var. Her maçın final havasında olması lazım. Her maça final havasında çıkıyoruz. Yarın Fethiyespor'u yenerek gruplara kalmak ve Türkiye Kupası'nda da adım adım hedefe doğru gitmek en büyük arzumuz. Yine futbol, sahada konuşuluyor. Futbolcularında yarın burada taraftarın önünde gereğini yapacaklarına inanıyorum."

"Ligde ilk yarıyı 30 puanla kapatmayı hedefliyoruz"

Süper Lig'de ilk yarıya az bir zaman kala teknik direktör değiştiren birçok takımın oluştuğuna dikkati çeken Hoşcan, "Bu bir süreç, devam ediyor. Bu süreçte de bizim genellikle de sıkıntılı olan takımlarla maçlarımız ortaya çıkmaya başladı. Biz diğer takımların durumuna bakmayacağız, kendi sahamız ve seyircimiz önünde, futbolcu kalitemizin iyi olduğunu, teknik ekibimizin bu konuda çok iyi çalışmalar yaptığını biliyoruz. Tek bir şey için sahaya çıkacağız, bu da mutlak galibiyet olacak. İnşallah amacımız bu" diye konuştu.

Futbolun sahada oynandığını, güzelliğinin de bu olduğunu anlatan Hoşcan, "Amacımız ve isteğimiz hem Gaziantepspor maçından hem de Torku Konyaspor maçından ikide iki yaparak, ligde ilk yarıyı 30 puanla kapatmayı hedefliyoruz" dedi.

"Değerlendirmelere göre yol haritamızı belirleyeceğiz"

Önümüzdeki hafta içerisinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte, takım içi değerlendirmede bulunacaklarına değinen Hoşcan, şöyle devam etti:

"Geniş bir kadromuz var. 31 kişilik bir ekibimiz var. Bunun yanında sözleşmesi biten futbolcularımız bulunuyor. Bununla ilgili iyi bir planlama içinde olmak istiyoruz. Hocamız da aynı fikirde, biz de yönetim olarak aynı düşünce içerisindeyiz. Bu hocamızın programı ve takımla ilgili düşünceleri belli olduktan sonra gereğine bakacağız. Şu anki durumda transfer olayını pek düşünmüyoruz. Özellikle devre arası transferleri olumlu bulmuyorum. İyi bir kadromuz var ama transfer gerekliyse de elimizden geleni yaparız. Hocamız da bu konuda duyarlı. Futbolda hiçbir zaman transfer bitmez. Belli oyuncularımıza gelen teklifler başladı fakat bunları şu an konuşmak ve dillendirmek de istemiyoruz. Bundan sonra bu değerlendirmelere göre yol haritamızı belirleyeceğiz. Hedefimiz, Avrupa kupalarına giden ve sürekli iyi bir performans sergileyen, Türkiye Kupası'nda final oynamak ve kupayı almak, ligde de şampiyonluğu kovalayan bir yapı içinde olmak. Bunlar bir yıl içinde olacak olaylar değil ama biz bu sürece başladık."

"Eskişehirspor, yeniden yapılanıyor"

Eskişehirspor'da yeniden yapılanmanın başladığının bir gerçek olduğunu dile getiren Hoşcan, "Eskişehirspor'da bir kabuk değişiyor, yeniden yapılanma var. Bu hem teknik ekibimiz hem futbolcularımız hem yönetimimiz hem camiamız hem de çalışanlarımızla beraber bir yapılanma. Bu yapılanmaların şu ana kadar baktığımızda, yönetime gelmemizin (24 Haziran) üzerinden 6 ay gibi bir süre olmadan, gelinen noktada ne kadar iyi gittiğini görebiliyoruz. Yapılanmalar kolay geçmez, sancılı geçer fakat bizim gerçeğimiz var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Türkiye Kupası Eskişehirspor Fethiyespor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title