Haberler

Trafo Binalarına Ev Görünümü

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne Bağlı Park ve Bahçeler Birimi, Beldede Bulunan Trafoların Dışını Boyayarak Ev Görünümüne Kavuşturuyor. Başlatılan Proje Kapsamında Canik'te Bulunan Trafo Binalarının Hepsinin Birer Ev Görünümüne Geldiğini Belirten Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birim Sorumlusu Sema Çakır, Start Alan Proje Kapsamında Canik'te Bulunan ve Görüntü Kir...

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi, beldede bulunan trafoların dışını boyayarak ev görünümüne kavuşturuyor. Başlatılan proje kapsamında Canik'te bulunan trafo binalarının hepsinin birer ev görünümüne geldiğini belirten Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birim Sorumlusu Sema Çakır, start alan proje kapsamında Canik'te bulunan ve görüntü kirliliğine neden olan trafoların ev görünümüne kavuşacağını söyledi. Trafoların boyanma işine Gazi Osman Paşa Mahallesi ile Cengiz Topel Caddesi gibi ana arterlerde bulunan trafolardan başladıklarını belirten Çakır, "Bugün itibarıyla trafolar görüntü kirliliğine neden olmakta. Hayata geçirdiğimiz proje kapsamında ise her biri sanat değeri taşıyan görüntülerle donatılacak. Proje tamamen hayata geçtiğinde Canik'te bulunan trafolar, birer sanat eseri haline gelecek. Vatandaşlarımızın yapılan bu hizmetlere sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

(SAM-SA) 12.03.2008 18:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title