Haberler

Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Maaşını Türk Lirasıyla Almayı Kabul Etmedi

Güncelleme:

Trabzonspor'da yıllık 3,5 milyon euro kazanan Burak Yılmaz, yerli oyunculara sabit kurdan ödeme yapılması kararının ardından, yaklaşık 6 milyon TL zarar edeceğini belirtti ve konuyla ilgilenmesi için avukatını devreye soktu.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yürürlüğe giren Türk Lirasının kıymetini koruma hakkındaki 32 sayılı karar doğrultusunda, Kulüpler Birliği futbol kulüpleri ile bir araya gelerek, yerli oyunculara yapılacak ödemelerde 5,2´lik sabit euro kuruna geçilmesi kararı almıştı. Alınan bu karar sonrası euro üzerinden maaş alan oyuncuların Türk oyuncular adeta şok yaşadı. Kazandığı ücretlerin büyük bölümünü kaybeden yerli oyunculardan Burak Yılmaz ile ilgili dikkat çeken bir iddiaya ulaşıldı.

YILLIK GELİRİ 18,5 MİLYON TL'YE DÜŞÜYOR

Gelen bilgilere göre Trabzonspor'dan yılda 3,5 milyon euro kazanan, TL cinsinden ise 24,850.000 TL gelir sağlayan Burak Yılmaz'ın maaşı kur kararı sonrası 18.500.00 TL'ye düşüyor.

AVUKATINA TALİMAT VERDİ

Oluşan 6.350.000 TL'lik farkı kabul etmeyen Burak Yılmaz'ın avukatına talimat verdiği ve kararı araştırmasını istediği iddia edildi. Avukatı ile görüşen Burak Yılmaz'ın gelecek cevap sonrası izleyeceği yol merak ediliyor.

3 TÜRK OYUNCU EURO ÜZERİNDEN MAAŞ ALIYOR

Bordo-mavili takımda bilindiği üzere Burak Yılmaz'ın yanı sıra Olcay Şahan ve Onur Kıvrak maaşını euro üzerinden alıyor. Bu kararın yürürlüğe girmesi halinde bordo-mavili takım 13.500.00 TL'lik bir maaş yükünden kurtulacak.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (36)

Yeniçeri:

Siz olsanız sanki kabul edecekseniz mal mal yorum yapmayın dingiller

11
7
yanıtYanıtla
mustafa ali:

Vatan Haini. .

13
5
yanıtYanıtla
BURAK:

HELAL BURAK HAKKINDAN VAZGEÇME

5
11
yanıtYanıtla
Paradan daha önemli şeyler var:

Bu adam prim yüzünden milli takımı bile karıştırdı. 3 kuruş eksik alsın trabzonu küme bile düşürür

15
1
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MURTAZA:

bunu ülkeden atmak lazım bir işe yaradığı yok, hayatı para pul. Milliyetçilik ruhu yok. gönderin gitsin.

9
7
yanıtYanıtla
ASABİ:

KÖPEĞİ ETE ALIŞTIRIRSAN EKMEK YEMEK İSTEMEZ

13
3
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

ŞU ONUR KIVRAK HANİ DELİKANLI HANİ MİLLİYETÇİ AĞIR ABİ TAKILAN DEĞİLMİYDİ YA İŞ PARA OLUNCA HEPSİNİ DEĞİŞMİŞ ŞAŞIRMADIM NEDE OLSA TS

15
0
yanıtYanıtla
Besle:

Besle kargayı gözünü oysun. Adam değildi zaten

11
3
yanıtYanıtla
esesli:

mezara götürcek parayı utanmaz bızım türk futbolcuların canıını al parasını alma fakıre vatanına faydalarıda olmaz fatıh terımde aynı aç gözlü ronaldonun çorabı olamazlar ahlak saygı olarak hiçbiri

11
1
yanıtYanıtla
burak:

bence yalnış yorumlar mili meseleyse milet vekilere üst düzey insanlar yüklü miktarda para kazananlar parayi dövize çevirip 650tan bozanlar neden fedakarlık yapmıyor

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title