Haberler

Trabzonspor'un Acı Günü

Önceki Gün Hayatını Kaybeden Trabzonspor Kulübü Kurucularından Dr. İrhan Kazancıoğlu, Toprağa Verildi.

Önceki gün hayatını kaybeden Trabzon spor Kulübü kurucularından Dr. İrhan Kazancıoğlu, toprağa verildi.

Trabzon spor Kulübü'nün 20 kurucu üyesinden biri olan ve yaklaşık 2 yıldır böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gören Dr. İrhan Kazancıoğlu, önceki gün hayatını kaybetmişti. Dr. Kazancıoğlu için bugün Ziyabey Sitesi önünde düzenlenen törene, Trabzon spor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlardan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman, Atay Aktuğ, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, Dr. İrhan Kazancıoğlu'nun yakınları ve eski yöneticiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dr. İrhan Kazancıoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Akçaabat Sebat spor Kulübü Başkanı Güven Hacısalihoğlu, "Yıllardır sportif ve sosyal yaşamın içinde bulunan Dr. İrhan Kazancıoğlu'nu kaybettik. O, bir lider ve aynı zamanda iyi bir dosttu. Toplumla iç içe olan, mükemmel bir büyüğümüzdü. Onu kaybettiğimiz için üzüntümüz oldukça büyüktür" dedi.

Trabzon spor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan ise, konuşmakta zorlandığını dile getirerek şunları söyledi:

"İrhan Kazancıoğlu'nu 1956 yılında Maçka'da doktor olarak, daha sonra insan olarak tanıdım. 1966-67 yıllarında da spor ve düşünce adamı olarak tanıdım. Kendisi insancıl bir yapıya sahipti. Dostluğa önem verirdi. Çalışkan ve fedakardı. Trabzonspor'un kuruluşu kolay olmamıştır. O dönemlerde uzun süren münakaşalar yaşanmıştı. Sevgili İrhan ağabeyimiz bu mücadelenin, fikir çatışmasının içerisinde her zaman belirleyici denge unsuru olmuştur. Böylelikle kulübün kuruluşuna katkısı büyüktür. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli camiamıza ve ailesine başsağlığı dilerim." Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Aydın Aydın da, Dr. İrhan Kazancıoğlu'nun sportif yaşantısının dışında iyi bir hekim olduğunu vurguladı.

Cenaze töreninin ardından Dr. İrhan Kazancıoğlu için İskenderpaşa Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Dr. Kazancıoğlu, daha sonra Bahçecik Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Dr. İrhan Kazancıoğlu, 1928 yılında Akçaabat'ta doğdu. Trabzon Lisesi'ni bitiren Kazancıoğlu, 1953 yılında Ankara Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Hükümet tabipliği görevlerinde bulunan Kazancıoğlu, spor kulübü yöneticiliğine 1965 yılında Akçaabat Sebatspor'un başkanlığına seçilerek başladı. Dr. Kazancıoğlu, Trabzonspor Kulübü'nün de 20 kurucu üyesinden biriydi. Evli ve 3 çocuk babası olan Kazancıoğlu, Trabzonspor'da 2 dönem boyunca 649 gün yönetim kurulu üyeliği yaptı.

(GÖK-MU-MFS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title