Haberler

Trabzonspor-Galatasaray Maçının Ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Zor bir maçı şansa kazandık.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Zor bir maçı şansa kazandık. Allah bugün bize yardım etti" dedi. Hamzaoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Rakibimiz Trabzonspor, iyi bir kadrosu var. Maçın sonuna kadar disiplinli stratejik oynamak zorundaydık. Oyuncularım da bunu başardılar sahada hepsini tebrik ediyorum, kutluyorum. Yumuşak bir zeminde oynandı maç, oyuncular zorlanmasına rağmen iki takım da futbol oynamaya gayret etti. Trabzonspor'u da tebrik etmek istiyorum. Zor bir maçı kazandık, şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü, Allah bugün bize yardım etti. Bundan önceki maçlarda biz kaybettik, benim yüzümden kaybettik ama bugün kazandık, şükürler olsun" dedi.

HİÇBİR YERE GİTMİYORUM

Hamzaoğlu takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki bir soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı: "Bir kere hiçbir yere gitmiyorum onu söyleyeyim. Herkes gitmemden çok mutlu olacak bunun farkındayım ama gitmiyorum. Niye istediklerini bilmiyorum, onlara sormak lazım. Ben mücadeleden kaçmam sonuna kadar da savaşırım inşallah bunu da herkes görecek. İnşallah şans da sonuçlar da yanımızda olur. Biz elimizden geleni bundan önceki maçlarda da yaptık, her zaman yaptık, kazanamadık. Daha iyi oynadığımız, daha fazla gol pozisyonu ürettiğimiz maçları kaybettik ama bugün kazandık. Değişen bir şey yok ben hala kötü hocayım ve takımım şükürler olsun hocasız. Hem geçen sene 3 kupayı aldı, hem bu sene Trabzon'da maçı kazandı."

Sarı-kırmızılı oyuncuları birbirlerine bağılılıklarından, birlikte mücadele etmelerinden ve arkadaşlıklarından dolayı tebrik eden Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başkanımıza da buradan geçmiş olsun diliyorum tekrar. Onun da üstüne çok geliniyor. Ben tabi üzülüyorum birçok şeyler konuşuluyor bizler için. Üzülüyorum ama kendi adıma değil konuşanlar için üzülüyorum. Bunun sonunda pişmanlık da var. Biz yolumuza devam ediyoruz. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum. Yeterince de söylemişimdir." Hamzaoğlu, açıklamasının ardından başka soru almayarak basın toplantısı odasını terketti.

ŞOTA ARVELADZE: SON 10 DAKİKA BİZE YAKIŞMADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise, güzel bir maç beklediğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: "Güzel bir maç bekliyordum. Güzel maç oldu kesinlikle. Karşımızda ligin en kaliteli takımlarından biri vardı. Özel futbolcuları var. İlk devre 2-3 güzel pozisyonumuz vardı, ama sonuçlandıramadık. Gol atmak çok önemli bu tarz maçlarda. İlk yarıda olmadı. İkinci yarıya daha baskılı başladık. 15 dakika baskı kurduk, 2-3 net pozisyona girdik tekrar. Ama yine olmadı. Hiç beklenmeyen golü yedik bu arada. Golden sonra dağıldık. Son 10 dakika bize yakışmadı. Bazen yediğimiz gol takımı çok etkiliyor. Ama tabii ki futbol böyle. Bozulmadan devam etmemiz lazımdı. Sonuç istediğimiz gibi değil kesinlikle. Ama yola devam ediyoruz. Stadyum doluydu. Çok güzel bir ortam vardı. Bunu istiyordum. İnşallah beraber devam edeceğiz."

CÜNEYT ÇAKIR İÇİN İLGİNÇ YORUM

Şota Arveladze, bir gazetecinin Cüneyt Çakır'ın yönetimi ve vermediği penaltıyla ilgili sorusu üzerine ise şu ifadeleri kullandı: "Ne diyeyim, dünyanın en iyi hocalarından biri. Bir tarafa çok kolay sarı kart veriyor, bu tarafa vermiyor. Çok zeki. Oyunu nereye taşıdığını da biliyor hakem. Sanki içimden öyle geliyor ki, istediği kazanıyor gibi yani. Öyle bir maç yaratabilir yani. Fazla konuşmak da istemiyorum bu konuda ama.. El, el.. Penaltı yani. Görmüyor. Görmeyebilir, ne yapalım. Ama veriyor, vermiyor, kendisi biliyor ne zaman verecek, ne zaman vermeyecek diye. Net bir görüntü, çok zor söylemek ama mutlu değilim kesinlikle hakemden. Ama, tekrar söylüyorum, ne yapalım? Dünyanın en iyi hakemi budur işte."

Şota Arveladze, Onur Recep Kıvrak'ın performansıyla ilgili olarak ise, "Onur bizim takım kaptanımız. Onur'un, defans, orta saha, santrfor gibi, yani her oyuncu gibi hata yapma veya yapmama kredisi var. Kimse akılsız oynamıyor bu futbolu. Onun için orada bir sıkıntı göremiyorum" diye konuştu.

Şota Arveladze, sözlerinin sonunda kaybedilen bir şey olmadığını ve seyirciden bu akşamki gibi destek beklediklerini söyledi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Şota Arveladze Galatasaray Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title