Haberler

Trabzonspor-Galatasaray Maçından Notlar

Sarı kırmızılılar, Eskişehirspor'u 1 0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı maçın ilk 11'i ile Trabzonspor karşısına çıktı Bordo mavili takımda sakatlıkları düzelen Özer Hurmacı ile Bosingwa, takımdaki yerlerini aldı.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a konuk olan Galatasaray, sahaya Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı maçın 11'i ile çıktı.

Teknik direktör Roberto Mancini, hafta içinde Konya'da yapılan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Eskişehirspor'u 1-0 yenen zafere ulaştıkları maçın ilk 11'ini, Trabzonspor karşısında da sahaya sürdü.

Sarı kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Drogba ile Emmanuel Eboue, Veysel Sarı, Berk İsmail Ünsal ve Ufuk Ceylan, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

-Trabzonspor'da Bosingwa ve Özer ilk 11'de-

Trabzonspor'da sakatlıkları sona eren Bosingwa ve Özer  Hurmacı, Galatasaray maçı ilk 11'inde yer aldı.

Ligin 29. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynanılan karşılaşmada sakatlanan Özer Hurmacı, 3 hafta aradan sonra yeniden formasına kavuştu.

Ligin 31. haftasındaki Gaziantepspor maçında sakatlanan Bosingwa da 1 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

-Caner sürprizi-

Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, beklenen kadroda sadece 1 sürpriz yaptı.

Bordo mavili takımın çalıştırıcısı, kart cezalısı Kadir Keleş'in yokluğunda stoperi Aykut Demir'i sol bekte oynattı. Stoperde ise Mustafa Yumlu ile Bosingwa görev yaparken savunmanın sağında Caner Osmanpaşa forma giydi.

Sol bekte oynaması beklenen Mustafa Akbaş ise karşılaşmaya yedek başladı.

Karadeniz ekibinde  kart cezalıları Zeki Yavru, Kadir Keleş, sakatlığı bulunan Janko ile kentten izinsiz ayrılan Malouda kadroya alınmazken hafta içinde evlenen Gökhan Alsan, 18 kişilik kadroda kendine yer buldu.

-Taraftar ilgi göstermedi-

Trabzonspor'un cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanan karşılaşmada tribünler boş kaldı.

Kadın ve çocuk taraftarların karşılaşmaya ilgi göstermemesi nedeniyle maraton ve kale arkası tribünler tamamen boş kalırken kapalı tribünde çok az sayıda taraftar maçı izledi.

-Aysal  maçı izleyemeden döndü-

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kulüp sitesinde sportmenliğe aykırı yapılan açıklamalar nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti cezası almasına karşın takıma destek için Trabzon'a gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, öğleden sonra kentten ayrıldı.

Sabah Rize'nin Çamhıhemşin ilçesine giderek sabah kahvaltısı yaptıktan sonra  Ayder Yaylası ve Fırtına Vadisi'ni gezen Aysal, daha sonra döndüğü Trabzon'dan uçak ile ayrıldı.

Yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu ise karşılaşmayı izleyerek Trabzon deplasmanında takımlarına destek verdi.

-Diyarbakırlı çocuklar maçı izledi-

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin Bağacık köyünden gelen 15 ilköğretim okulu öğrencisi de karşılaşmayı izledi.

Trabzonspor kulübünü dün ziyaret eden ve takımın antrenmanını izleyen öğrenciler, bugün de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor-Galatasaray ile oynadığı maçı seyretme imkanı buldu.

Bu arada karşılaşma öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini,  basın mensupları ve güvenlik görevlileriyle "Selfie" fotoğraf çektirdi.

Trabzonsporlu futbolcular karşılaşma öncesi sahaya  "2010-2011 Futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor, Adaletli ol", Galatasaraylı oyuncular ise Anneler Günü nedeniyle "Her nefeste, sen varsın anne" yazılı pankartla sahaya çıktı. - Trabzon

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Eskişehirspor Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title