Haberler

Trabzonspor'da Bayramlaşmaya Bakan Bayraktar'da Katıldı

Trabzonspor'da bugün düzenlenen bayramlaşmaya Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'da katıldı.

Trabzonspor'da bugün düzenlenen bayramlaşmaya Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'da katıldı.

Trabzon Kamp Eğitim Merkezi'ndeki bayramlaşmaya yurt dışında olan Kulüp Başkanı Sadri Şener ile izinli olan futbolcular katılmadı. Bayramlaşmada Bakan Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, yöneticiler, teknik direktörü Şenol Güneş, alt yapı ile 1461 Trabzon takımının futbolcuları ve taraftarlar da hazır bulundu.

BAKAN BAYRAKTAR: "Trabzon'UN ANAYASASI FUTBOL"

Bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Erdoğan Bayraktar, "Futbol Trabzon'da çok önemli. Trabzon'un adeta anayasası futbol oldul. Şu anda durumumuz da çok iyi. Trabzonspor iyi olunca kentin morali de düzeliyor. İnşallah hem Avrupa'da hem de ligde iyi netice alacağız. Buna inanıyorum. Umuyorum bayram hepimize, vatanımıza, milletimize birlik beraberlik getirir" dedi.

GÜNEŞ: "TrabzonSPOR FUTBOLDA İHTİLAL YAPTI"

Şenol Güneş ise Trabzonspor'un ilkleri gerçekleştiren bir ekip olduğunu söyledi, "Trabzon futbolda ihtilal yaptı. Trabzon'a ürettiğiyle yarışan, duruşuyla topluma örnek olan bir kent olarak bakıyorum. Ama futbol bir oyun. Kazanıp kaybedersiniz. Bu dostluğa, sevgiye ve barışa katkı yapmalı. Van depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title