Haberler

Trabzonlu Gencin İlginç Suç Duyurusu

Trabzon'da Yaşayan Bir Genç, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na Arkadaşı Hakkında İlginç Bir Suç Duyurusunda Bulundu.

Trabzon'da yaşayan bir genç, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na arkadaşı hakkında ilginç bir suç duyurusunda bulundu.

Abdurrahman Arslan (19), yaklaşık 3 hafta önce gerçekleşen olayda arkadaşı İ.T.'nin 2 arkadaşıyla birlikte kendisine alkol karıştırılmış meyve suyunun içinde çivi yutturduğu ve 100 YTL parasını gasp ettiği iddiasıyla Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Abdurrahman Arslan, kendisine alkollü meyve suyunun içinde çivi yutturduğunu iddia ettiği İ.T.'nin okuldan arkadaşı olduğunu belirterek, "Olay günü benimle gezmek istediğini söyledi. Birlikte gezdik. Daha sonra dolmuşla Akçaabat İlçesi'ne gittik. Burada onun 2 arkadaşıyla buluştuk. Hep birlikte bir düğün salonuna gittik. Bana içki içmeyi bilip bilmediğimi sordular. Ben de içki içmek istemediğimi söyledim. Bana meyve suyu getirdiler. Meyve suyunu içerken boğazımda bir yanma oldu. Geçsin diye 2-3 bardak daha içtim. Bundan sonrasını pek hatırlamıyorum. Kendimden geçmişim. Büyük ihtimalle meyve suyuna votka karıştırmışlar" dedi.

Kendisine 2 gün sonra gelebildiğini ve kendini Moloz mevkiinde deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde bulduğunu ifade eden Arslan, "Karnım ağrıyordu. Bileklerimde yara izi vardı. Üzerimdeki 100 YTL'yi ve cep telefonumu da almışlardı. Karnım da ağrıyordu. Kendime geldiğimde Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittim. Bana burada film çektiler. Filmde benim midemde 5 çivi olduğunu söylediler" diye konuştu.

Arslan, daha sonra cep telefonunu İ.T.'den aldığını kaydederek, "Kendisine bana niye çivili ve içkili meyve suyu içirdiklerini, paramı neden aldıklarını sorduğumda hiçbir şey bilmediğini söyledi. İ.T. ve 2 arkadaşından şikayetçiyim. Cezalandırılmalarını istiyorum. Bana neden böyle davrandıklarını da bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Midesindeki çiviler nedeniyle x-ray cihazlarından geçemediğini ve sürekli mide ağrısı çektiğini de belirten Arslan, suçluların cezasını bulmasını istedi.

(BK-ÖS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title