Haberler

Trabzon'da Kurbanlık Dana Operasyonu

Trabzon'un Aydınlıkevler Mahallesi'nde Akşam Saatlerinde Sahibinin Elinden Kaçan Kurbanlık Dana, Yaklaşık 3 Saat Süren Uğraşlar Sonrasında Güçlükle Yakalandı.

Trabzon'un Aydınlıkevler Mahallesi'nde akşam saatlerinde sahibinin elinden kaçan kurbanlık dana, yaklaşık 3 saat süren uğraşlar sonrasında güçlükle yakalandı.

Alınan bilgiye göre, kurban pazarından bugün akşam saatlerinde bin 200 YTL ödeyerek kurbanlık dana satın alan İlhan Çavuş, beraberindeki yakınları ile birlikte kamyonetle danayı Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan evlerine getirdi. Evlerinin önünde hayvanı kamyonetten indirmeye çalışan Çavuş ve beraberindekiler, danayı ellerinden kaçırınca devreye mahalle sakinleri, belediye ekipleri ve polisler girdi. Mahallede bir sitenin bahçesine giren kızgın dana, belediye ekipleri tarafından atılan 4 uyuşturucu

iğneye rağmen sakinleşmedi. Kızgın tavırları ile yanına kimseyi yaklaştırmayan dana, "Seni yarın ızgara yapıp kemiklerine kadar yiyeceğim" diyen sahibinin de üzerine atlamaya çalıştı ama bahçenin demir kapısı buna engel oldu. Tekrar uyuşturucu iğne yapılan dananın kafasına çuval geçirildi ve bir direğe iple bağlanarak sakinleşmesi beklendi. Sakinleşen dana, daha sonra 5 kişi eşliğinde sahibinin evinin bahçesine götürüldü.

(GÖK-ÖS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title