Haberler

Trabzon'da damadı ile ailesinden 3 kişiyi yaralayan kayınpeder ve kızının yargılanmasına başlandı

Güncelleme:

Trabzon'da, 6 ay önce takı tartışması nedeniyle damadını ve ailesinden 3 kişiyi silahla yaralayan kayınpeder ve kızının yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Trabzon'da, 6 ay önce takı tartışması nedeniyle damadını ve ailesinden 3 kişiyi silahla yaralayan kayınpeder ve kızının yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Trabzon 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Ortahisar ilçesinde 11 Eylül 2021'de evlenen Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde görevli Dr. Burcu Bulut Keleş ile meslektaşı Ümit Yavuz Keleş'in düğünden bir süre sonra takıların nerede muhafaza edileceği konusunda çıkan tartışma üzerine, tabancayla damadı Ümit Yavuz Keleş ile ailesinden 3 kişiyi yaralayan gelinin babası, tutuklu sanık Basri Bulut ve tutuksuz yargılanan kızı Burcu Bulut Keleş ile damadın babası Hasan (53) ve annesi Meryem (53) ile kız kardeşi Edanur Keleş katıldı.

Tutuklu sanık Basri Bulut savunmasında, kızı nişanlandıktan sonra sürekli olarak damadın ailesinin, ev aldıkları için borçları olduğunu belirterek, maddi konuları öne çıkardıklarını söyledi.

Damadın babası Hasan Keleş'in yaptıracağı villa için kızından para istediğini ve nişanda takılan takıları damadın ailesinin alarak düğünde tekrar taktıklarını öne süren Bulut, olaydan yaklaşık 10-15 gün kadar önce evlenen kızı Burcu ve Ümit Yavuz Keleş'in, düğünde takılan takıları muhafaza edecekleri yer konusunda aralarında tartışma çıktığını aktardı.

Bulut, telefonda görüştüğü damadına düğünde takılan takılara ailesinin neden karıştığını sorduktan sonra Keleş'in kızına bağırmaya başlaması üzerine eşiyle birlikte Kastamonu'dan Trabzon'a geldiklerini belirtti.

Konuşmak için bir araya geldikleri damadın ailesinin sürekli rencide ve tahrik edici hareketler sergilediğini ve ses kaydı aldıklarını öne süren Bulut, kızına kayınpederi ve damadının saldırması üzerine beylik tabancasıyla dağılmaları için birkaç el yere ateş ettiğini öne sürdü.

Tutuksuz sanık Burcu Bulut Keleş de olay günü yaşananları anlatarak, "Tartışmalar kavgaya dönüştü. Evden çıkmaya çalışıyorduk. Üzerimize gelince babam yere doğru silahıyla ateş etti. Ses kaydındaki gibi babama 'vur, hepsini vur' ifadelerini kabul etmiyorum." dedi.

Müşteki Ümit Keleş ise olaydan iki gün önce telefonda görüştüğü kayınpederinin ailesi hakkında ağır ifadeler kullandığını belirterek, olayda çıkan tartışmanın büyümesi sonucu eşi Burcu Bulut Keleş ve annesinin kız kardeşine saldırdıktan sonra Basri Bulut'un eşi ve kızını odadan çıkartarak kendilerine silahla ateş ettiğini söyledi.

Keleş, olayın ardından sanığın eşi Beyhan Bulut'un yerdeki mermi çekirdeklerini topladığını iddia etti.

Olayda yaralanan müştekilerden Hasan Keleş de gelininden maddi talepte bulunduğu yönündeki iddiaları kabul etmediğini dile getirerek, "Çıkan tartışmada Basri Bulut eşi ve kızını alarak odadan dışarı çıktı. Burcu kapıyı açıp babasına 'vur, hepsini vur' dedi. Önce oğlumu vurduğunu gördüm daha sonra antreye çıktığımda beni de bacağımdan vurdu. Burcu ve annesi eşime saldırıyordu. Eşime ve kızıma da ateş ettiğini gördüm." ifadelerini kullandı.

Diğer müştekiler Meryem ve Edanur Keleş de Basri Bulut'un üzerlerine ateş ettiğini belirterek, cezalandırılmasını talep etti.

Tanık Beyhan Bulut da olay günü damadın ailesinin kendilerine saldırdığını ve eşinin üzerindeki silahla yere doğru ateş ettiğini söyledi.

Cumhuriyet savcısı ve avukatların beyanlarının ardından mahkeme, soruşturma dosyasında yer alan ses kaydının yeniden incelenmesine, sanıklarının mevcut hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: AA / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Ortahisar Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title