Haberler

Tosya İçin 2014 Yılının İlk Müjdesi Bir Kamu Yatırımı Oldu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkanı Kazım Şahin Ankara'da bir dizi temasta bulundu.

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkanı Kazım Şahin Ankara'da bir dizi temasta bulundu.

Sosyal Güvenlik Tosya Merkez Müdürlüğü ihalesinden yeni Tosya Devlet Hastanesinin teknik donanımı ve açılışına kadar birçok konuda gelişme kaydedildiği müjdesini veren heyet prefabrike hastane binası konusunu da masaya yatırdı. Öncelikli olarak Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanlığında yapılan görüşmelerde yeni hastanenin resmi açılış programı, eksik doktor kadrolarının tamamlanması ve teknik malzeme ihtiyacının tamamlanması masaya yatırılırken, prefabrike hastane binasının Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı orta öğretim öğrenci yurdu olarak kullanılması konusunda görüş birliğine varıldı.

13 Ocak'ta ilçemizde bu yıl ilk kez yapılacak olan Tosya Çeltik Çalış tayı ile ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında da yetkilerle görüşen Kaymakam Türköz ve Başkan Şahin, görüşmeleri esnasında çalış tay için davette bulundu.

Tosya Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü ile ilgili müjdeli haber veren heyet Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Yatırım Daire Başkanı Abdullah Kavaklı'yı ziyaretlerinin ardından bina ihalesinin 6 Şubat 2014'te yapılacağını açıkladı. Gerçekleştirilen temaslarda kamu yatırımlarının takibi konusuna da değinen heyet Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir dizi görüşme yaparak Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Gökhan Gülşen'i makamında ziyaret etti. Burada da yeni Tosya Devlet Hastanesinin resmi açılışı, doktor kadrolarının tamamlanması, teknik malzeme ihtiyacının giderilmesi ve diğer kamu yatırımlarının takibi konusuna değinen Kaymakam Türköz ve Başkan Şahin daha sonra ilçeye döndü. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Türköz Kazım Şahin Kastamonu Tosya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title