Haberler

Tokat: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup Takımlarından Tokatspor'da Basın Sözcüsü Erkan Kapıcıoğlu, Yozgatspor ve Giresunspor Maçlarında Çıkan Olaylar Sebebiyle Kulübe Ceza Geldiğini Söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Tokatspor'da basın sözcüsü Erkan Kapıcıoğlu, Yozgatspor ve Giresunspor maçlarında çıkan olaylar sebebiyle kulübe ceza geldiğini söyledi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yozgatspor-Tokatspor maçında hakem tarafından saha dışına gönderilen Tokatspor Teknik Direktörü Ali Talat Koçak'a 1 resmi maçtan men cezası verildi. Tokatspor Kulübü'ne bir ceza da Tokatspor-Giresunspor maçından geldi. Tokatspor'a kendi sahasında oynadığı Giresunspor maçında sahada doktor bulundurulmaması ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması sebebiyle toplam 3 bin 500 YTL para cezası kesildi.

Kulübe verilen cezaları değerlendiren Tokatspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erkan Kapıcıoğlu, Yozgatspor maçında teknik direktör Ali Talat Koçak'ın Yozgatspor taraftarları tarafından sürekli sözlü ve hareketlerle taciz edildiğini ileri sürerek, "Biz de bunu savunmamıza yazdık. Tabi böyle ciddi bir tahrik olmasıydı bu ceza bir maçla kalmazdı. Hocanın yaptığı doğru değil ama sonuçta hepimiz insanız. Bu anlamda federasyonun verdiği kararı doğru buluyoruz" dedi.

Kapıcıoğlu, Giresunspor maçında doktor bulunmayışı ve merdiven boşluklarının dolu olması konusunda kulübe 3 bin 500 YTL para cezası geldiğini de hatırlatarak, "O maçta doktorumuzun sahaya tam maç saatinde geldiği için girişte yaşadığı sorun sebebiyle 10 dakikalık gecikme yaşanmış. Halbuki, bu gecikme birçok kulüpte de oluyor. Merdiven boşlukları dolu olduğu için verilen cezayı haklı buluyoruz. Biz taraftarlarımızı ikaz ediyoruz, uyarıyoruz ama sonuç alamıyoruz. Taraftarımızdan isteğimiz, ceza yememek için dikkatli olmaları" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title