Haberler

Tokat-sıvas Karayolunda Yogun Tıpı

Tokat-sivas Karayolu İl Sinirinda Yasanan Yogun Tipi Nedeniyle Gorus Mesafesi 5 Metreye Kadar Duserken, Bircok Arac Yollarda Mahsur Kaldi.

Tokat-Sivas karayolu il sinirinda yasanan yogun tipi nedeniyle gorus mesafesi 5 metreye kadar duserken, bircok arac yollarda mahsur kaldi.

Turkiye'yi etkisi altina alan kar yagisi Tokat'ta da yuksek kesimlerde etkili oluyor. Tokat-Sivas il siniri Camlibel mevkisi zirvesinde yasanan yogun tipi nedeniyle suruculer zor anlar yasadi. Kentin cikisinda bulunan noktalarda ise trafik ekipleri zincir kontrolu yaparken, zincirsiz araclarin Sivas'a gecisine izin verilmedi. Bu arada bin 450 rakimli Camlibel zirvesinde ise yogun tipi nedeniyle gorus mesafesi 5 metreye kadar dustu. Tipinin etkili olmasi sonucu yoldan cikan bazi araclar kendi imkanlariyla

yola cikmaya calisti. Rampada kalan agir tonajli araclarin imdadina ise bolge trafik ekipleri yetisti. Bircok agir vasita araci trafik ekiplerinin kontrolunde Camlibel beldesine geri donmek zorunda kaldi. Karayollari ekipleri ise kar firtinasina ragmen calismalarina hiz kesmeden devam etti. Havanin eksi 9 dereceye kadar dustugu bolgede ekipler yollarda vatandaslarin kalmamasi icin uygulamalarina devam ediyor.

(NI-SA-OZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title