Haberler

Tokat Kamyonetten Atlayıp Kaçan Boğa, Uyuşturucu İğneyle Yakalandı

Kamyonetten atlayıp kaçan boğa, uyuşturucu iğneyle yakalandıTokat'ta kesilmek için belediye mezbahasına götürülmek istenen boğa, trafik uygulama noktasında kamyonetin kasasından atlayarak kaçtı.

Kamyonetten atlayıp kaçan boğa, uyuşturucu iğneyle yakalandı

Tokat'ta kesilmek için belediye mezbahasına götürülmek istenen boğa, trafik uygulama noktasında kamyonetin kasasından atlayarak kaçtı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonrasında uyuşturucu iğne yardımıyla yakalanan tosun kesildi.

Pazar ilçesinde besicilik yapan Yunus Akın, sabah saatlerinde 60 TC 083 plakalı kamyonetine yüklediği tosununu kesim için Tokat Belediyesi Mezbahanesine götürmek üzere yola çıktı. Tokat-Turhal karayolu, kent girişinde bulunan trafik uygulama noktasında durdurulan kamyonetin kasasından atlayan boğa kaçmaya başladı. Kaçan hayvan, polis ve vatandaşların yardımıyla yol üzerinde bulunan özel bir işletmenin bahçesinde kıstırıldı. ;Olay yerine çağırılan Tokat Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri boğayı sakinleştirmek için uyuşturucu iğne kullandı. Atılan 8 iğne ile sakinleştirilen boğanın boynuna ip geçirildi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonrasında hayvan, kepçe yardımıyla kamyonetin kasasına bağlandı. Sakinleştirici iğnelerin etkisiyle kamyonetin yanına yığılan boğa bulunduğu yerde kesildi. Kesilen hayvan kepçe yardımı ile kamyonete konularak mezbahaneye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tokat 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title